Rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Caravan tarvikkeet
  3. Dometic jääkaappi RM 10.5T, 93l

Dometic jääkaappi RM 10.5T, 93l

Tuotenumero: 9600027098

Absorptiojääkaappi, jonka tilavuus on huimat 93 litraa. Sen lisäksi se on varustettu TFT-näytöllä ja kaksoissaranoidulla ovella.

Tämä uuden sukupolven työtason alle sijoitettava absorptiojääkaappi tarjoaa ennennäkemätöntä käyttömukavuutta: siinä on energianlähteen automaattinen valinta (12 V, 230 V tai kaasu), ovi joka avautuu vasemmalle ja oikealle, sekä monipuolinen sisäosa, jossa on irrotettava pakastelokero ja kaksi tuorelokeroa.

Älykkäitä jääkaappeja löytyy nyt matkailuautoista! Edistyksellisen CI-väyläteknologian soveltaminen mahdollistaa harppauksen älykodista älymatkailuautoon.
Dometic on ollut mukana luomassa uutta digitaaliteollisuuden standardia, joka mahdollistaa leirintämatkailijoille ja karavaanareille kaikkien mukavuuksien, myös jääkaapin, käytön kätevällä keskusohjausyksiköllä.

Tämä innovaatio on jälleen yksi esimerkki siitä, miten Dometic toteuttaa tehtäväänsä, jossa pyrimme helpottamaan liikkuvaa elämää.
Kaksoissaranoitu ovi – avautuu vasemmalle ja oikealle, kätisyyttä ei tarvitse vaihtaa. Patentoitu irrotettava pakastelokero. (avautuu alas).

Intuitiivinen, kierrettävällä/painettavalla painikkeella varustettu TFT-näyttö tekee käytöstä helppoa.

Koko jääkaapin korkuiset tyylikkäät alumiiniset oven kädensijat. Joustava säilytystila kahdella pienellä tuorelokerolla. Meluton absorptiojäähdytys (12 V, 230 V tai kaasulla toimiva). Täysimittainen LED-sisävalo.

2 026 €

Heti verkkokaupan varastosta - toimitus 3-4 päivässä


Toimituskulut alk. 10€

     

Nopeat ja edulliset toimitukset, noutopiste Espoossa

     

100% kotimainen Caravankauppa

     

14 päivän palautusoikeus

     

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat


AbsorptiojääkaapitSamanlaisia tuotteita


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään