Champions Deals - säästä jopa 6000€

Lue lisää

Yritys

ProCaravan on vuonna 2008 perustettu matkailuajoneuvojen jälleenmyyjäliike. Toimintamme alkoi Ylivieskassa pienimuotoisesti käytettyjen matkailuajoneuvojen myynnillä. Vuosien varrella aloitimme oman huollon, laajensimme valikoimaa uusiin matkailuajoneuvoihin ja avasimme Nummelaan ja Lahteen toimipisteet. Henkilöstömme määrä on kasvanut matkan aikana tasaisesti. Ilman osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöä emme olisi koskaan päätyneet tähän, sillä nyt yli 15 vuotta myöhemmin, olemme yksi alan suurimmista toimijoista.

Yrityksemme ensisijainen tehtävä on mahdollistaa asiakkaillemme matkustamisen vapaus. Matkailuautoilu ja -vaunuilu on elämäntapa, se on matkustamista ja liikkumista ilman aikatauluja, uusia maisemia ja reittejä, loputtomia mahdollisuuksia kokea ja nähdä maailmaa. Oli tarve sitten uudelle matkailuajoneuvolle tai matkailuajoneuvon huollolle me mahdollistamme sen! Meille parasta on nähdä asiakkaidemme nousevan juuri luovutettuun tai huollettuun matkailuajoneuvoon tyytyväinen hymy huulilla - silloin tiedämme onnistuneen!

Meidän valikoimaamme kuuluu alan vahvimmat merkit: saksalaiset KnausWeinsberg ja Tabbert, ranskalainen Rapido sekä italialainen Ci. Valikoimamme on kattava, joten sopivia ajoneuvoja löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Aloita matkasi meiltä!


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään