Heinäkuun kampanja: hurjat alennukset ja rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
 1. Merkit
 2. Ci

Ci

Ci:n mallistosta puoli-intergroidut ja alkovimallin matkailuautot!

Ci asuntoautot ProCaravanilta

Koe dolce vita: kauneuden arvostus ja hetkessä elämisen taito on nyt mahdollista Ci-matkailuautossa! Italialaisen brändin mallisarjat tarjoavat sinulle ja perheellesi rennon ja viihtyisän tunnelman. Satoi tai paistoi, Ci-matkailuautolla matkasi onnistuu aina huolettomasti.

 • Puoli-integroidut ja alkovimallin matkailuautot Ford-alustalla
 • Edistyksellinen rakenne - 100% puuvapaa komposiittirunko
 • Hintaluokkansa ykkönen
 • Ihanteellisia pohjaratkaisuja perheille!

Tutustu uutuuksiin

Yksi harvoista Suomeen tuoduista italialaisista matkailuautomerkeistä

Edustamme ylpeänä Caravans International- eli Ci-matkailuautomerkkiä Suomessa ja olemme iloksemme saaneet toimia näiden edistyksellisten ja modernisti suunniteltujen Ci-matkailuautojen virallisena jälleenmyyjänä Suomessa. Olemme vakuuttuneita valmistajan panostuksesta tuotekehitykseen, jonka hyödyt näemme yhä kestävämmissä rakenneratkaisuissa. Ci-mallisarjaa myymällä voimme tarjota asiakkaillemme tuotteen, jonka laatuun uskomme vakaasti.

Ci on tällä hetkellä yksi ainoista Suomessa saatavilla olevista italialaisista matkailuautomerkeistä. Tuotanto tapahtuu Italian Toscanassa osana Trigano Group -konsernia – yhtä Euroopan tunnetuimmista matkailuautojen valmistajista, joka kasvattaa markkinaosuuttaan jatkuvasti.

CI-matkailuautot erottuvat muista luotettavuudellaan, turvallisuudellaan ja kestävyytensä ansiosta. Ne ovat älykkäästi suojattu ulkoiselta kulutukselta ja toimivat siksi moitteettomasti kaikissa sääolosuhteissa. Laadun varmistamiseksi Ci-matkailuautot testataan ja tarkastetaan huolellisesti alusta alkaen tehtaalla kaikkien kansainvälisten standardien mukaisesti, jokaisessa tuotannon vaiheessa ja ennen toimitusta. Näihin kuuluvat:

 • kaasujärjestelmän koeponnistus,
 • vesitiiviyden testaus vuotojen varalta,
 • aerodynaaminen testaus tuulitunnelissa ja
 • erilaisia säätestejä.

Tiesitkö, että valitsemalla Ci-matkailuauton saat jopa 10 vuoden tiiveystakuun?

Puuvapaa komposiittirunko

Ci-brändin valmistajilla on 35 vuoden asiantuntemus ja kokemusta tuotekehityksestä myös Skandinavian markkinoille. Kaikissa Ci-matkailuautoissa lattian ala- ja yläpuolella oleva lasikuitu suojaa ulkopuoliselta kulutukselta, kun taas sisäänrakennettu Styrofoam-vaahto eristys takaa lämpötehokkuuden. Seinäosien väliin on jätetty ilmarako, jotta ilma pääsee kiertämään tasaisesti. Tällöin ilmanlaatu säilyy hyvänä ja lämpötila voidaan pitää tasaisena. Samalla kondenssiveden muodostuminen estyy – talviajon aikana välttämättömyys.

Ota täältä talteen lisää vinkkejä huolettomaan matkustamiseen talvella.

Ci-matkailuautoissa on 100 % puuvapaa komposiittirunko, mikä tekee siitä kevyemmän verrattuna muihin saman luokan malleihin. Paksut seinä- ja lattiaelementit kestävät kosteutta, lämpöä ainutlaatuisen ExPS EVO -teknologian ansiosta. Ajon mukavuutta parantaa myös narinaa ja resonanssiääniä estävä tekniikka, kun taas lasikuitupinnoitetut, iskuja kestävät materiaalit seinissä, katossa ja lattiassa takaavat pitkän käyttöiän jälleenmyyntiarvon säilyttäen. Voit ajaa huoletta kivillä, soralla tai talvisuolatuilla teillä – niin kaupungissa kuin metsiköissä tai rantabulevardilla.

Ci Elliot mallisarja

ProCaravanilla keskitymme puoli-integroituihin ja alkovimallisiin Ci Elliot -mallisarjan autoihin, jotka kaikki olemme tilanneet Fordin tehokkaimmalla 170 hevosvoiman moottorilla ja automaattivaihteistolla. Aloitimme maahantuonnin vuonna 2020 vastauksena asiakkaiden suureen innostukseen Ford-alustaa kohtaan. Samalla täydensimme hyvin Fiat-painotteista matkailuautojen tarjontaa Suomessa.

Voit tutustua koko Ci-matkailuautovalikoimaamme täällä.

Varastostamme löydät automaattivaihteistoiset puoli-integroidut ja alkovimallit kolmella eri pohjaratkaisulla ja ne ovat heti käyttövalmiita. Alkovimalleissa on makuupaikkoja jopa kahdeksalle, joten tilaa riittää isommallekin porukalle. Jopa takatalli on suunniteltu niin suureksi, että siihen mahtuu tavaraa pitkillekin matkoille.

Valitsemasi varustepaketista riippuen Ci-matkailuautoissa on esimerkiksi:

 • Tehokas Truma Combi 6 EH -lämmitin
 • Lattialämmitys
 • Sähkövastuksella varustetut vesiputkistot
 • Eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö
 • 120 W aurinkopaneeli
 • Peruutuskamera

ProCaravanin kaikissa toimipisteissä myynnissä olevat uusimmat Ci matkailuautot. CI ELLIOT 65XT, CI ELLIOT 84 XT ja CI ELLIOT 87 XT ovat hintaluokkansa edistyksellisimmät. Valoisan sisustuksen lisäksi niissä on tilava pöytäryhmä ja laskettava ylävuode, keskiosassa L-muotoinen keittiö ja erilliset suihku- ja wc-tilat ja paljon muuta.


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään