Champions Deals - säästä jopa 6000€

Lue lisää

Procaravanin edustamat merkit

ProCaravanin valikoimaan kuuluu alan vahvimmat merkit: saksalaiset Knaus ja Weinsberg sekä Tabbert, ranskalainen Rapido sekä italialainen Ci. Valikoimamme on kattava, joten sopivia ajoneuvoja löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Aloita matkasi meiltä!

Knaus

Puoli‐integroitu‐, täysi‐integroitu‐, vai alkovimatkailuauto?

KNAUS‐mallistosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoneuvon, kompaktista van‐mallista tilavaan lineriin. Valittavanasi on lukuisia malleja, enemmän eri pohjaratkaisuja ja varustevaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan oman unelmamatkailuautosi. Tämä on sitä vapautta, jota olet kaivannut lomallasi.

Rapido

Laadukas ranskalainen matkailuajoneuvovalmistaja Rapido on kasvanut eurooppalaiseksi konserniksi ja yhdeksi hyvin varusteltujen matkailuautojen markkinajohtajista.

Rapidon vetovoima perustuu ennen kaikkea laatuajatteluun: Rapido tunnetaankin viimeistellystä jäljestään – se on onnistunut säilyttämään valmistuksessa käsityöläisperinteen ja tarkat työtavat. Rapidolla on yli 55 vuoden kokemus valmistajana.

Weinsberg

Ei ainoastaan matkailuajoneuvomerkki: Olemme WEINSBERGillä tehneet kaikkemme tehdäksemme lomastasi mahdollisimman jo yli 50 vuoden ajan. Meillä on paras osaaminen, ammattitaito sekä todellinen intohimo retkeilyyn. Voit kokea sen itse!

Valmistamme ajoneuvoja, jotka vastaavat asiakkaidemme toiveita: ne ovat mutkattomia, todenmukaisia ja ainutlaatuisia. Ne ovat myös muuntautumiskykyisiä, luotettavia ja perheystävällisiä. Ennen kaikkea ne ovat tyylikkäitä, kestäviä ja mikä parasta – edullisia.

NE tekevät lomastasi erityisen!

Ci

Ci kuuluu italialaiseen Trigano Groupiin, joka on yksi Euroopan suurimmista matkailuautovalmistajista. Trigano valmistaa puoli-integroituja-, integroituja-, alkovi- sekä retkeilyautoja niin Fordin kuin Fiatin alustoille. Ci on tällä hetkellä ainoa Suomeen tuotava italialainen brändi ja se kasvattaa markkinaosuuttaan koko ajan.

Tabbert

TABBERT on rakentanut Premium -matkailuvaunuja lähes 70 vuoden ajan ja on yksi Euroopan luotetuimpia matkailuajoneuvomerkkejä perustamisestaan lähtien. ProCaravan edustaa Tabbert -merkkiä ainoana Suomessa!


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään