Heinäkuun kampanja: hurjat alennukset ja rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Merkit
  2. Tabbert

Tabbert

Tabbertin asuntovaunut saatavilla ProCaravanilta! Tutustu Tabbertin tyylikkääseen mallistoon ja valitse juuri tarpeisiisi sopiva pohjaratkaisu.

Tabbert asuntovaunut ProCaravanilta

Yövy ja leiriydy läheistesi ja ystäviesi kanssa eksklusiivisessa Tabbert-vaunussa! Palkittu saksalainen asuntovaunu Tabbert edustaa vapautta, yksilöllisyyttä ja korkeimman tason mukavuutta. Voit lähteä liikkeelle ja viettää laatuaikaa koska tahansa ja missä vain.

Tutustu uutuuksiin

Upeaa laatua ja osaamista Saksasta

Ainakin kokeneemmille karavaanareille saksalainen Tabbert-asuntovaunu on tuttu tuote. Vuonna 2002 Tabbert-vaunuja oli valmistettu jo yhteensä 250 000 kappaletta huippuluokan suunnittelukonseptiin pohjalta. Nykyään merkkiä myydään Saksan lisäksi noin 20 maassa, nyt myös Suomessa.

ProCaravanilla olemme ylpeitä saadessamme Tabbert-asuntovaunujen jälleenmyyjänä Suomessa. Luottamuksemme Tabbert-asuntovaunujen laatuun on vahva. Ne erottuvat muista vastaavista malleista ainutlaatuisen materiaalivalikoiman, tyylikkäiden sisätilojen, ammattimaisen valmistuksen sekä käytännöllisten tilaratkaisujen ansiosta. Millä tahansa Tabbert-asuntovaunulla lähdet liikkeelle, voit olla varma, että matkasi sujuu huoletta ja mukavasti.

70 vuotta historiaa

Ensimmäinen asuntovaunu Tabbert valmistui vuonna 1953 silloisessa Länsi-Saksassa. Siitä saakka brändi on asettanut matkailuautojen rakentamisen standardeja, ja siitä tuli pian johtava uuden sukupolven asuntovaunujen tarjoaja – valmistaja, joka ei tingi laadusta tai työnjäljestä. Tuotevalikoima kasvoi 14 ajoneuvoon kymmenessä vuodessa, kunnes vuonna 1971 Tabbert-asuntovaunut nousivat saksalaisten karavaanarien suosion huipulle.

Tabbert-asuntovaunut eivät ole vain yksi suosituimmista Euroopassa, vaan ne ovat olleet myös markkinoilla pisimpään. Alkuperäinen tekijä työn takana on Alfred Tabbert, joka 45-vuotiaana rakensi ensimmäisen teollisen Tabbert-vaununsa 120 työntekijän avulla. Nykypäivän Tabbert-asuntovaunuja valmistetaan osana Knaus-Tabbert-konsernia. Ne ovat luonnollinen ja tervetullut tuote Knausin ja Weinsbergin matkailuajoneuvojen rinnalle, myös ProCaravanilla. Juuri nyt löydät meiltä lukuisia kampanjamalleja. Katso ne täältä.

Tabbert-suosikit vaativaan makuun: Vivaldi-sarjan mallit

Tabbertin kysyntä Euroopassa on suuri, mutta Suomessa tarjonta on jäänyt pieneksi. Lanseeraamalla Tabbert Vivaldi Nordic Edition -kampanjan päätimme tuoda tähän muutosta – jotta sinäkin pääset kokeilemaan perinteistä mutta silti tyylikästä Tabbert-asuntovaunua.

Tänään juhlistamme Tabbert-asuntovaunujen paluuta Suomeen merkin suositulla Vivaldi-sarjan mallilla. Saatavilla neljällä pohjaratkaisulla, voit matkustaa millä tahansa asuntovaunu Tabbert Vivaldilla huoletta kaikkina neljänä vuodenaikoina. Nordic Edition -mallistoon on valmiiksi asennettu ALDE-nestekeskuslämmitys sekä ALDE-nestekiertoinen lattialämmitys ja DuoControl automaattinen kaasupullonvaihtaja. Näin pärjäät kovimmillakin paukkupakkasilla.

Tabbert-asuntovaunujen Vivaldi-sarjasta löydät meiltä seuraavat mallit:

  • Neljällä erillisvuoteella varustettu 550 E
  • Parivuoteellinen 550 DF kolmelle reissaajalle, sekä 560 DTL neljälle
  • Teliakselinen 685 DF neljällä vuodepaikalla (Vivaldin lippulaiva)

Tabbert-asuntovaunujen Vivaldi-mallisarjassa on valmiiksi kattava varustelu pohjoisiin olosuhteisiin. Myös hinta-laatusuhteeltaan Tabbert-asuntovaunut ovat ennennäkemättömiä. Tutustu vuoden 2023 mallistoon tästä.

Yhdistelmä perinteitä ja nykyaikaa

Tabbert on perinteinen merkki, mutta tuotteiden ulkonäkö on moderni. Tabbert-asuntovaunut huokuvat laatua ja viimeistelyä: Kalusteet ovat yhdistelmä lämmintä puuta, valkoista ja kromia. Sisätilat ovat valoisia ja kodikkaita.

Täydellisen tyylikkään kokonaisuuden luomiseksi sisätiloihin saa laitettua tunnelmallisen epäsuoravalaistuksen, laadukkaat Noce Cocnat light -kalusteet kromikahvoilla, vinyylilattian, Bluetooth -äänijärjestelmän kahdella kaiuttimella, TV-telineen, ja jopa hienon Silver Pearl -verhoilun.

Ensiluokkainen ja hyvin varusteltu

Suunnitteletko matkalle lähtöä kahden, neljän, vai kuuden hengen porukalla? Tabbert-asuntovaunujen valikoimasta löydät pientä, keski- ja suurikokoista mallia, jolla voit aina majoittua mukavasti eri paikoissa, matkustaa turvallisesti, yöpyä vaikka tähtitaivaan alla, tai nauttia raikkaasta ilmasta ja ajaa läpi kansallispuistojen, kun siltä tuntuu.

Tervetuloa tutustumaan Tabbert-asuntoautojen valikoimaamme!

Selaa Tabbertin katalogia tästä ja löydä itsellesi täydellisin Tabbert-malli. Voit myös soittaa numeroon 044 534 6800 tai tutustua valikoimaamme suoraan liikkeissämme Nummelassa, Ylivieskassa ja Lahdessa, jossa apunasi ovat kokeneet asiantuntijamme veloituksetta.

Autamme sinua aina löytämään oman Tabbert-asuntovaunusi ja tekemään tilauksen.

Tabbert matkailuvaunut

Mukana matkallasi

Olemme apuna matkallasi koko autosi elikaaren ajan, aina ostosta myyntiin.
Matkustamisen vapautta vaivattomasti.

1

Osta ajoneuvo

Laaja valikoima uusia ja kuntotarkastettuja matkailuajoneuvoja

Lue lisää
2

Huolto

Hyvin huolletulla matkailuajoneuvolla matkustaminen on sujuvaa

Lue lisää
3

Verkkokauppa

Tilaa tarvikkeet matkallesi verkkokaupastamme 24/7

Lue lisää
4

Myy ajoneuvosi

Ostamme hyväkuntoisia matkailuautoja ja matkailuvaunuja jatkuvasti

Lue lisää

Tutustu aidosti ylelliseen Tabbert-asuntovaunuun

Rakastat karavaanailua, mutta sinulla on tiukat kriteerit kulkupelin valinnassa? Saksalaismerkkinen asuntovaunu Tabbert tarjoaa sinulle ja perheellesi ihanteelliset puitteet karavaanimatkailuun. Reissaaminen Tabbert-vaunuilla tuo mukanaan luksusta ja ylellisyyden tunnetta jokaisen elämään. Meiltä saat suosittuja Tabbert-asuntovaunuja tilavilla pohjaratkaisuilla ja uusilla innovatiivisilla ominaisuuksilla. Panostamme siihen, että Tabbert-asuntovaunujen mallistomme pysyy ajan tasalla – jotta voit olla varma, että kulkupelisi tarjoaa sekä suorituskykyä että tyyliä tien päälle.

Tabbert Vivaldi

Tabbert Vivaldi on todellinen asuntovaunujen suunnannäyttäjä . Tämä Tabbert-asuntovaunu sopii erityisen hyvin niille matkaajille, jotka arvostavat tyyliä ja laatua. Kun astut Tabbert Vivaldiin sisään, tulet huomaamaan, kuinka avarat ja valoisat sisätilat ovatkaan. Voit nauttia maisemasta ja nauttia ympäröivästä luonnosta täysin siemauksin. Olipa Tabbert-vaunusi käyttötarkoitus mikä tahansa, sopivilla lisävarusteilla sinulla on aina mahdollisuus muokata omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Tämä Tabbert-asuntovaunu ei luo hyvää vaikutelmaa pelkästään ulkoapäin vaan on myös toiminnallinen. Yksi upeista yksityiskohdista on, että jääkaapin oven voi avata helposti myös ulkopuolelta – riippuen siitä, millaisen pohjaratkaisun valitset. Suunnittele siis kesäretki ja kutsu läheisesi viettämään yhteistä piknik-päivää Tabbert-asuntovaunuusi asennetun markiisin alla! Ja kun tarvitset suojaa kylmältä, tai muuten vaan ei ulkona oleilu houkuttele, tarjoaa U-muotoinen istuinryhmä mahdollisuuden ruokailla mukavasti ja viihtyisästi myös sisätiloissa.

Tabbert Vivaldi on tuonut uutta potkua asuntovaunu Tabbertin mallisarjaan uusilla ja erilaisilla ominaisuuksilla jatkuvasti, vuosi vuodelta. Tabbert-vaunujen sisäleveys on kauttaaltaan noin 2,5 metriä. Valitsemalla saarekevuoteen lisäät toiminnallisuutta ja luot tilallisen vaikutelman. Eikä siinä vielä kaikki: Asuntovaunu Tabbert on kehitetty tarjoamaan lisätilaa kaiken varastoimiseen, mitä sinun täytyy reissua varten varastoida. Sekä polkupyörät että muut harrastusvälineet, kuten golfbagit ja -mailat, kulkevat helposti mukana.

Tabbert-asuntovaunussa voit aina asua aivan kuin olisit omassa kodissasi, missä ikinä oletkin. Meillä saatavilla oleva Nordic Edition -erikoismalli on suunniteltu tarjoamaan täydellisen majoitusratkaisun myös talvisin liikkuville karavaanareille. Tasaisesti ja tehokkaasti lämpöä tuottavan lattialämmityksen ja muiden talvivarusteiden ansiosta sinun ei tarvitse koskaan pelätä paleltumista. Vaikka ulkona paukkuisi −30 celsiusastetta pakkasta, Tabbert-asuntovaunu suojaa sinua kylmältä.

Asuntovaunu Tabbertilla voit ajaa valtateitä pitkin, läpi kaupunkien, maaseudun ja vuoristoalueiden, sekä leiriytyä pidempiä aikoja esimerkiksi rannalla tai maaseudulla. Tabbert-asuntovaunulla kaikki on mahdollista, kun vain uskallat unelmoida.

Älä unohda katsoa myös muiden suosittujen mallien esittelyjä. Klikkaa nyt Knaus, Rapido ja Weinsberg -brändien sivuille.


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään