Heinäkuun kampanja: hurjat alennukset ja rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
 1. Merkit
 2. knaus

knaus

Puoli‐integroitu‐, täysi‐integroitu‐, vai alkovimatkailuauto? Näppärän kokoinen vai tilava matkailuvaunu? KNAUS‐mallistosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoneuvon. Valittavanasi on lukuisia malleja, useita eri pohjaratkaisuja ja varustevaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan oman unelmamatkailuajoneuvosi. KNAUS-matkailuajoneuvoista löydät vapautta, jota olet kaivannut!

Knaus asuntoautot ja asuntovaunut ProCaravanilta

Toteuta lomaunelmasi tyylillä! Saksalainen Knaus tarjoaa sinulle ja perheellesi upeat puitteet vapaa-ajan viettoon. Nauti paikoista, jotka sinä haluat nähdä, oman aikataulusi mukaan itse suunnitellussa ajoneuvossa.

 • Knaus on yksi Euroopan menestyneimpiä matkailuautomerkkejä. Suosion syyt ovat selkeät: Knaus asuntoautoissa ja Knaus asuntovaunuissa jokainen kaluste ja yksityiskohta on tarkkaan harkittu.
 • Suurimman vaikutuksen tekee korkean laadun ohella varustetaso ja modernisti sisustetut, kodikkaat asunto-osat, jotka sinä pääset muokkaamaan täysin yksilöllisen ja oman perheesi näköiseksi.
 • Knaus ei ole vain suunniteltu helposti muunneltavaksi, vaan malliston hinta-laatusuhde on myös korkealla tasolla.
 • Vakiohintaan sisältyy valtava määrä lisävarusteita.

Tutustu uutuuksiin

60 menestyksen vuotta

Knaus matkailuautovalmistuksessa yhdistyy korkea saksalainen insinööriosaaminen, toiminnallisuus ja ennen kaikkea tyylikkyys. Merkkisarja nousi tunnettujen brändien kärkisijoille heti sen perustamisvuonna vuonna 1960. Siitä lähtien yhtiö on toteuttanut ihmisten matkaunelmia malleilla, jotka ovat olleet esikuva aivan uudentyyppisille asuntoautoille, aina ulkomuodoltaan ja ylivertaiselta ajomukavuudeltaan. Olemme ylpeitä saadessamme toimia poikkeuksellisen hienojen Knaus asuntoautojen ja Knaus asuntovaunujen virallisena jälleenmyyjänä Suomessa. Juuri nyt löydät meiltä lukuisia kampanjamalleja.

Tarpeisiisi sopivin Knaus-malli helposti ja näppärästi

Knausin mallisarjasta löydät nerokkaat pohjaratkaisut, aina kahden nukkumapaikan mallista kuuden nukkumapaikan pohjaratkaisuun. Oikealla valinnalla laadukas vapaa-ajan vietto onnistuu!

Viimeistele Knaus toiveidesi mukaan

Unelmasi omatoimiloma odottaa! Valitse Knaus‐mallistosta esimerkiksi puoli‐integroitu‐, täysi‐integroitu‐, tai alkovillinen asuntoauto ja tee siitä itsesi näköinen. Knausin konfiguraattorissa liikkuvan kodin suunnittelu onnistuu hetkessä!

Näin koostat tarpeisiisi täydellisesti sopivan Knaus matkailuvaunun tai Knaus asuntoauton:

 1. Valitse mieleisesi Knaus-malli
 2. Etsi tarpeitasi vastaava pohjaratkaisu
 3. Lisää ajoneuvoosi haluamasi lisävarusteet
 4. Ota talteen koodi ja lähetä se ProCaravanille
 5. Tiimimme on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian

Knaus matkailuajoneuvot

Mukana matkallasi

Olemme apuna matkallasi koko autosi elikaaren ajan, aina ostosta myyntiin.
Matkustamisen vapautta vaivattomasti.

1

Osta ajoneuvo

Laaja valikoima uusia ja kuntotarkastettuja matkailuajoneuvoja

Lue lisää
2

Huolto

Hyvin huolletulla matkailuajoneuvolla matkustaminen on sujuvaa

Lue lisää
3

Verkkokauppa

Tilaa tarvikkeet matkallesi verkkokaupastamme 24/7

Lue lisää
4

Myy ajoneuvosi

Ostamme hyväkuntoisia matkailuautoja ja matkailuvaunuja jatkuvasti

Lue lisää

Esittelyssä Knaus-asuntoautot ja Knaus-asuntovaunut

ProCaravan on Knaus-asuntoautojen ja Knaus-matkailuvaunujen valtuutettu jälleenmyyjä. Knausin valmistusmaa on Saksa – maa, joka tunnetaan huippuluokan insinööreistä. Brändi komeilee jo pitkään Euroopan kysytyimpien matkailuajoneuvojen joukossa, ja myös suomalaiset keräävät niissä ajokilometrejä. Siksi Knausin myynti on meille kunnia-asia. Täydennämme sekä Knaus-asuntoautojemme että Knaus-asuntovaunujemme valikoimaamme jatkuvasti upeilla uutuuksilla – koska haluamme, että sinä pääset nauttimaan täydellisen liikkumisen vapaudesta.

Knaus Sky Ti Platinum Selection -asuntoauto

Tämä huippuvarusteltu Knaus Sky Ti -mallisarjan Platinum Selection -erikoismalli on meidän bestsellerimme. Sen kaunis sisustus luo kodikasta tunnelmaa, kun taas fiksu tilasuunnittelu auttaa saamaan kaiken irti asuintilan neliöistä. Olipa mieluinen tapasi loman vietolle mikä tahansa, Platinum Selectionissa voit aina tuntea olosi mukavaksi. Valittavana on 2–6 henkilölle suunniteltua kolme eri pohjaratkaisua.

Knaus Van Ti Plus Platinum Selection -asuntoauto

Tämä Volkswagen Crafter -alustalle rakennettu Knaus-asuntoauto tarjoaa kuljettajalle henkilöautomaisen ajokokemuksen. Van Ti Plus Platinum Selection on kaikkea mitä Sky Ti Platinum Selection -asuntoauto on – ja vähän enemmän. Se vakuuttaa eksklusiivisilla varustelullaan ja modernilla ulkoasullaan. Matkakumppaniksi se sopii erityisesti niille, jotka etsivät ajo- ja asuinmukavuutta saman katon alta.

Knaus Tourer Vansation -asuntoauto

Tässä van-luokan puoli-integroidussa Knaus-asuntoautossa jokainen senttimetri on tarkkaan hyödynnetty. Lopputulos on täydellinen: pienet ulkomitat, mutta suuret sisätilat. Sisäleveyttä on vain kaksi metriä, mutta silti tilaa tavaralle ja matkustajille riittää joka suuntaan – jopa neljän hengen seurueelle. Korimallin kompaktista koosta huolimatta isoimmatkin vapaa-ajan unelmat käyvät Tourer Vansationissa toteen. Kaksi eri pohjaratkaisua antavat sinulle mahdollisuuden valita istuimien ja vuodepaikkojen asettelun.

Knaus Van Ti Vansation -asuntoauto

Tämä Knaus-asuntoauto tarjoaa van-luokan suurimman asuintilan entistä kompaktimman korirakenteen ansiosta. Sen avulla voit liikkua ketterästi paikasta toiseen, pitkin kaupungin kapeita mukulakivikatuja tai kiemurtelevia kansallispuistoreittejä ja mutkikkaita vuoristosolia. Van Ti Vansation on täydellinen valinta paljon matkustaville pariskunnille. Tässä Knaus-asuntoautossa ei koskaan tarvitse tinkiä mukavuudesta tai turvallisuudesta.

Knaus Van Ti VW Vansation -asuntoauto

Korisuunnittelultaan lyömätön Van Ti Man Vansation tuo parasta ajomukavuutta joka tilanteeseen. Kompakti runkorakenne tekee siitä erittäin helposti ajettavan. Vaikka tämä van-luokan Knaus-asuntoauto onkin ulkomitaltaan vain 2,2 metriä leveä, sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja asuintilan käytön suhteen. Mallin pohjaratkaisu on niin taidokkaasti suunniteltu, että säilytystilaa riittää kaikille tavaroille.

Knaus Sport -asuntovaunu

Knaus Sport -mallissa kelpaa asua kaikissa lomatilanteissa, yksin, ystävien tai perheen kanssa. Pienempikin henkilöauto riittää sen vetämiseen. Rakenteeltaan runko on niin kevyt, että se kestää suurempiakin kuormituksia. Klassinen, tyylikäs ulkonäkö luo myös vaikutelman. Samaan aikaan suuret sisätilat ja yksityiskohtainen muotoilu luovat viihtyisyyttä ja kodinomaisuutta. Knaus Sportia on saatavana 15 eri pohjaratkaisulla neljän metrin yksipyöräisestä vaunusta tilavaan telivaunuun. Suurimpaan vaihtoehtoon mahtuu kuusi henkilöä.

Knaus Südwind Scandinavian Selection -asuntovaunu

Tämä Knaus Südwind -malli on tehty kestämään Pohjoismaiden äärimmäisiä sääolosuhteita. Kattavat lämmöneristysominaisuudet ja laaja valikoima lisävarusteita pitävät jalat lämpiminä, vaikka ulkona paukkuisi pakkanen. Sisätiloissa tulet viihtymään sääsää kuin säässä. Suuresta panoraamakattoikkunasta voit katsella revontulia tai nauttia tähtitaivaan tuikkeesta. Matkakumppanina Knaus Südwind on hämmästyttävän tyylikäs. Pohjaratkaisuja löytyy neljä – isoja ja pieniä.

Knaus Südwind 60 YEARS -asuntovaunu

Tässä on kyseessä Knaus-asuntovaunujen ikonisarjaa täydentävästä juhlamallista. Saat siitä liikkuvan kodin, jonka toiminnallisuus on inspiroinut lukemattomia ihmisiä jo 60 vuoden ajan. Knaus Südwind 60-vuotis -juhlamalli tarjoaa kaiken, mitä Knaus-matkailuvaunulta voi toivoa: korkealaatuista muotoilua ja viimeisintä tekniikkaa. Uskomattomasta 16 pohjaratkaisun valikoimasta löytyy jokaiseen matkatarpeeseen jotakin, matkustitpa sitten yksin, puolisosi kanssa, ystävien seurassa tai perheen kanssa.

Täältä löydät muita suosittuja malleja alan tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Rapido, Weinsberg ja Tabbert.


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään