Heinäkuun kampanja: hurjat alennukset ja rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Merkit
  2. Weinsberg

Weinsberg

Weinsberg retkeilyautot, matkailuautot ja asuntovaunut saatavilla ProCaravanilta! Tutustu Weinsbergin laajaan valikoimaan ja valitse juuri tarpeisiisi sopiva pohjaratkaisu ja varusteet.

Weinsberg matkailuautot, ‐vaunut ja retkeilyautot ProCaravanilta

Kohti uusia seikkailuja saksalaisen Weinsberg-brändin kanssa! Yli 50 vuoden historiaa kirjoittanut Weinsberg toteuttaa unelmasi täydellisestä leirintälomasta. Lähde vaivattomasti matkalle kompaktilla retkeilyautolla tai tilavalla matkailuautolla puolisosi, 2–3 ystävän, tai koko perheen kanssa.

Tutustu uutuuksiin

Suomen ylivoimaisesti ostetuin retkeilyauto

Vaihtoehtoja on runsaasti, mutta tämän hetken ehdoton ykkösnyrkki on runsastilainen, ympärivuotiseen käyttöön muunneltava CaraBus Edition Scandic Weinsberg retkeilyauto. Se on kompakti, ketterä ja käytännöllinen.

Klassisesti suunniteltu CaraBus on monikäyttöinen. Se soveltuu erityisen hyvin pohjoiseen ulkoilmaelämään, jossa auto on kyettävä pitämään lämpimänä kovassakin pakkasessa. Esimerkiksi eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö mahdollistaa vesijärjestelmän käytön ilman pelkoa yöpakkasten aiheuttamista vaurioista, kun taas lattialämmitys pitää jalat miellyttävän lämpiminä vuodenajasta riippumatta. Opi lisää talvimatkailuvaatimuksista täältä.

CaraBus retkeilyauton ehdoton plussa on nostokatto, joka antaa tilaa ja mahdollisuuden nukkua tähtitaivaan alla. Kyseisen Weinsberg retkeilyauton omistajana sinun ei myöskään tarvitse huolehtia säilytystilasta. Retkeilyauto on niin tilava, että reissuun mahtuu mukaan kolme ystävää ilman, että yhdenkään tarvitsee keventää matkalaukkuaan.

Weinsberg retkeilyauto – enemmän kuin pakettiautosta muunneltu loma-auto

Weinsberg retkeilyautot eivät ole pakettiautoista muunneltuja kulkuneuvoja, vaan suunniteltu alusta alkaen matkailu- ja retkeilykäyttöön.

Fiksu tilankäyttö on Weinsbergin retkeilyautossa kaikki kaikessa. Ne ovat ulkomitoiltaan aina kompakteja, tarjoten kuitenkin yllättävän paljon tilaa sisällä. Kuten Weinsberg matkailuautot ja -vaunut, mukautuvat myös Weinsberg retkeilyautot pienemmille ja isommille ryhmille. Mallia on saatavana eri vuodevaihtoehdoilla ja kattokorkeuksilla: Valitse esimerkiksi vähän tilaa vievä alaslaskettava vuode tai nostokattovuode.

Kaikki Weinsberg-mallit Nummelan, Ylivieskan ja Lahden toimipisteissämme löydät klikkaamalla tästä.

Weinsbergin menestyksen laatu ja edistyksellisyys

Vuonna 1969 tuotannon aloittanut Weinsberg on Euroopan vanhin retkeilyautojen valmistaja. Entinen paikallinen toimija Saksan Baden-Württembergin osavaltiossa kasvoi nopeasti lomamatkailun maailmassa ja on nyt suosionsa vuoksi osa Knaus Tabert -konsernia – brändiä, joka loma-automalleillaan on pitänyt markkinajohtajan asemaa Saksassa jo vuosia, säilyttäen samalla jalansijan kansainvälisillä markkinoilla. Yhdistyminen toi mukanaan ylivoimaisen hinta-laatusuhteen. Voit olla varma, että Weinsberg loma-autojen valmistus- ja laatukriteerit ovat korkeimmillaan, vaikka hinta on edullinen. Pienimmätkin yksityiskohdat huomioidaan ja käsityötä arvostetaan.

Weinsbergin mallisto on kunnianhimoinen. Brändin matkailuautot, ‐vaunut ja retkeilyautot ovat muuntautumiskykyisiä ja ennen kaikkea moderneja. Valikoima päivittyy jatkuvasti. Merkin profiileja uudistetaan ja monipuolistetaan niin, että auton mukavuus ja turvallisuus paranee entisestään.

Näin Weinsberg ei tarjoa kaiken kattavia vaihtoehtoja vain perusmatkoille, mutta myös luksusautoiluun. Laajat varusteluvaihtoehdot sisältyvät ProCaravanin perushintaan. Myös pohjapiirroksia on saatavilla kattavasti. Katso kaikki vaihtoehdot täältä Weinsbergin oman pohjaratkaisuhaun kautta.

Weinsberg matkailuauto, ‐vaunu, vai retkeilyauto?

Tapaatko ajella lähellä rantaa leveillä rantakaduilla vai vuoriston kapeilla, mutkaisilla kaduilla? Weinsberg ajoneuvo kannattaa valita sen mukaan, miten haluat lomasi viettää: yksin matkustavana kaupungissa tai maaseudulla, enimmäkseen tien päällä yli neljän ihmisen kanssa. Mikä tahansa matka on edessä, Weinsbergin kanssa lomanviettomahdollisuudet ovat rajattomat.

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto Weinsberg-valikoimastamme. Ennen ostopäätöstä, soita numeroon 044 534 6800 tai käy liikkeessämme, jossa apunasi on henkilökohtainen asiantuntija veloituksetta.

Kokeneet asiantuntijamme Nummelassa ja Ylivieskassa auttavat sinua mielellään valitsemaan Weinsberg matkailuauton, ‐vaunun tai retkeilyauton, joka täyttää juuri sinun toiveesi ja vaatimuksesi.

Weinsberg matkailuajoneuvot

Mukana matkallasi

Olemme apuna matkallasi koko autosi elikaaren ajan, aina ostosta myyntiin.
Matkustamisen vapautta vaivattomasti.

1

Osta ajoneuvo

Laaja valikoima uusia ja kuntotarkastettuja matkailuajoneuvoja

Lue lisää
2

Huolto

Hyvin huolletulla matkailuajoneuvolla matkustaminen on sujuvaa

Lue lisää
3

Verkkokauppa

Tilaa tarvikkeet matkallesi verkkokaupastamme 24/7

Lue lisää
4

Myy ajoneuvosi

Ostamme hyväkuntoisia matkailuautoja ja matkailuvaunuja jatkuvasti

Lue lisää

Tutustu matkailuauto Weinsbergin ihmemaailmaan jo tänään ja löydä itsellesi se oikea Weinsberg-retkeilyauto

Etsitkö uutta lomakotia? Nyt voit toteuttaa lomahaaveesi matkailuauto Weinsbergin kanssa. Olipa toiveissa sitten kompaktin kokoinen, ketterä ja helposti ohjattava Weinsberg-retkeilyauto kahdelle tai lämpöä ja kodikasta tunnelmaa levittävä, runsastilainen perheasuntovaunu, huolellisesti kuratoidusta Weinsberg-valikoimastamme löydät taatusti sinulle ja seikkailuillesi sopivimman ratkaisun. Hanki itsellesi moderni klassikko tai ylellinen tyyliniekka. Saksalaisen Weinsberg-caravanien jälleenmyyjänäsi Suomessa, autamme sinua mielellämme mahdollistaman ihanteellisen karavaanielämän.

CaraCompact EDITION [PEPPER] MB -matkailuauto

Tämä puoli-integroitu van-luokan matkailuauto Weinsberg on todellinen katseenvangitsija. Se sopii etenkin dynaamisesta retkielämästä nauttiville pariskunnille. Älykkään tilankäytön ja modernin sisustuksen ansiosta pääset nukkumaan avarasti tulisissa tunnelmissa. Ulkomitoiltaan tämä Weinsberg-asuntoauto on todella kompakti, mutta sisältä löytyy yllättävän paljon tilaa. Mukavuudesta ei siis koskaan tarvitse tinkiä. Kapean rakenteen vuoksi tässä matkailuauto Weinsbergissä myös ajokokemus on entistä miellyttävämpi. Sen leveys on vain 2,20 metriä, joten liikut sillä ketterästi millä vain leirintäseikkailulla. Säädä lisäksi tulisuutta itse valitsemallasi Weinsberg-mausteella ja sovita sisätilat yksilöllisesti oman makusi mukaan. Pohjaratkaisuja löytyy erillisvuoteella tai parivuoteella.

CaraOne-asuntovaunu

Tämä Weinsberg-asuntoauto on perhevaunu, josta kaikenikäiset perheenjäsenet voivat nauttia tasapuolisesti. CaraOne on moniosaaja ja siksi ”ehdoton tähti” kaikkien Weinsberg-asuntovaunujen joukossa. Yhdellätoista joustavalla pohjaratkaisulla jokaiselle leirintätyypille löytyy taatusti jotakin – aina kompaktista 390 QD mallista 550 QDK lippulaivamalliin. Olipa kyse viikonloppureissusta tai pidemmästä ulkomaan matkasta, kattavalla varustelulla saat tästä Weinsberg-asuntovaunusta sovellettua juuri sinun käyttöösi sopivan. Oleskelutilaa ja säilytystiloja riittää jopa viisihenkiselle perheelle. Myös nelijalkainen ystävä on helppo ottaa mukaan.

CaraBus-retkeilyauto

Tämä Weinsberg-retkeilyauto on yksi matkailuauto Weinsbergin myydyimmistä. Eikä ihme, sillä CaraBus, mukaan lukien suosikit kuten Weinsberg CaraBus 600MQ. Sen toimivuuden salaisuus piilee kompakteissa ulkomitoissa ja optimoidussa tilansuunnittelussa. Asuintila on paljon tilavampi, kuin mitä ulkomuoto antaa ensisilmäyksellä ymmärtää. Weinsberg-retkeilyauto CaraBus sisältää laajan varustelun ja seitsemästä eri pohjaratkaisusta voit valita itsellesi sopivamman Weinsbergin CaraBus-mallin. Valitse joko erillisvuode, parivuode, tai nostovuode. Millaisen nukkumaympäristön suositkaan, voit olla varma, että Weinsberg CaraBusin hienostunut ulkomuoto ja viihtyisät sisätilat tuovat tyyliä jokaiseen mutkaan.

CaraBus Edition Scandic -retkeilyauto

CaraBus retkeilyauto Nordic Edition -varusteilla on selkeästikin Suomen ostetuin Weinsberg-retkeilyauto ja meillä jo pitkään eniten myyty retkeilyauto. CaraBus Edition Scandic on aina valmiina matkaan – paistoi aurinko, satoi lunta, tai tuiskusi räntää. Tässä Weinseberg-retkeilyautossa ei kärsi ajomukavuus karkeissakaan olosuhteissa. Sopivilla lisävarusteilla se suojaa sinua kylmältä myös paukkupakkasilla. Nauti lattialämmityksestä ja haltioidu taivaalla tuikkivista tuhansista tähdistä, joita pääset katselemaan nostokaton alta. Tämä ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu mallisarja on suunniteltu siten, että voit aina tehostaa tilankäyttöä erilaisilla keinoilla. CaraBus Edition Scandic löytyy kolmessa eri pituusluokassa.

CaraBus Ford Edition Scandic -retkeilyauto

Tässä camper van tyylisessä Weinsberg-retkeilyautossa kelpaa toteuttaa suuriakin leirintäunelmia – yksin, kaksin tai yhdessä perheen kanssa. Älä anna tämänkään retkeilyauto Weinsbergin kapean rakenteen hämätä. Ulkomuoto on pieni, mutta sisäkorkeus on kauttaaltaan jopa 2,05 metriä. Unohda siis kyyristely ja tavoittele sen sijaan korkeuksia. Tämä Ford Transit -alustalle rakennettu erikoismalli vie käyttökokemuksesi aivan uudelle tasolle myös ajon aikana. Koe henkilöautomainen ajokokemus ympäri vuoden. Kattavalla Edition Scandic -varusteella voit olla varma, että jalkasi pysyvät lämpiminä hurjimmillakin miinusasteilla.

Matkailuauto Weinsbergien ohella löydät meiltä myös muita suosittuja malleja alan tunnetuimmilta merkeiltä. Esittelyssä täällä ovat Knaus, Rapido ja Tabbert.


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään