Champions Deals - säästä jopa 6000€

Lue lisää
 1. Merkit
 2. Rapido

Rapido

Rapidon mallistosta laadukkaat ja tyylikkäät integroidut ja puoli-integroidut matkailuautot sekä retkeilyautot. Voit valita unelmiesi matkailuajoneuvon useista malleista ja pohjaratkaisuista. Tutustu lisää Rapidoon!

Rapido asuntoautot ja retkeilyautot ProCaravanilta

Harrasta karavaanimatkailua ranskalaiseen tyyliin Rapidon asuntoautolla tai retkeilyautolla! Suosittuja Rapidon malleja valmistaa perheyritys, joka toimii alansa edelläkävijänä Euroopassa – kehittämällä jatkuvasti uusia ajan tarpeita vastaavia malleja.

 • Rapido on yksi arvostetuimmista matkailuautomerkeistä. Se erottautuu kilpailijoistaan elegantilla tyylillään ja laadukkailla valmistusmenetelmillä
 • Rapidon mallistoon kuuluu korkeatasoiset integroidut matkailuautot, puoli-integroidut matkailuautot sekä retkeilyautot
 • Rapidon matkailuajoneuvot erottuvat muista merkeistä myös siinä, että ajoneuvoihin kuuluu valmiiksi valtava määrä lisävarusteita - ne ovat valmiiksi jo hyvin varusteltuja!

Tutustu uutuuksiin

Nauti matkastasi monipuolisesti ja omana itsenäsi

Huippuluokan Rapido-asuntoautot ja Rapido-retkeilyautot ovat toimineet malliesimerkkinä jo 60 vuoden ajan. Syy on selvä: Rapido on taidepuuseppä Constant Rousseaun vuonna 1961 huonekalutehtaan sivuliikkeeksi perustama yritys. Sen perustamisesta lähtien on jatkuvasti luotu uusia brändejä täydentämään valikoimaa esimerkiksi edullisilla alkovilla ja puoli-integroiduilla matkailuautoilla – aina alkuperäistä käsityöperinnettä säilyttäen: selkeä rakkaus hyvin tehtyyn työhön näkyy kaikissa Rapido-asuntoautoissa ja Rapido-retkeilyautoissa.

Koko mallisarja huokuu ranskalaista tunnelmaa. Siinä yhdistyvät käsityöläisten tietotaito, sekä mukavuus ja eleganssi. Viimeistelty työnjälki ja huolellisesti harkitut yksityiskohdat ovat lahjakkaiden suunnittelijoiden, puuseppien, sähköteknikkojen ja insinöörien osaamisen tulosta. Jo maailman ensimmäinen Rapido-matkailuauto, Randonneur 410 -malli, oli heti herättänyt kiinnostuksen caravan-harrastajissa.

Nykyään ranskalaista Rapidoa johtaa Rousseau-perheen kolmas sukupolvi, joka on onnistunut pitämään merkin suosion ja kysynnän vakaana. Tyytyväisyys on ilmeistä – monet matkailuautoharrastajat kertovat löytäneensä suosikkinsa Rapido-mallisarjasta. Yli puolet heistä käyttää jo toista tai kolmatta Rapido-asuntoautoaan tai Rapido-retkeilyautoaan. Yhtenä Euroopan markkinoiden suosituimmista matkailuautomerkeistä on myös jälleenmyyntiarvo parempi kuin monilla muilla malleilla.

Premium-brändi erittäin korkealla varustetasolla

Ranskalainen Joie de Vivre näkyy mallisarjan ainutlaatuisuudessa ja kauneudessa. Rapido-asuntoautot ja Rapido-retkeilyautot erottuvat selvästi hienostuneilla kalusteilla ja moitteettomasti suunnitelluilla sisustuselementeillä, teknisellä suorituskyvyllä ja huipputason varusteilla.

Rapidon varustetaso onkin yksi markkinoiden parhaista ja monipuolisimmista. Brändi tekee vaikutuksen lisäeduilla, kuten ulkosuihkulla, olohuoneen matolla tai multimediasoittimella. Voit valita tarpeidesi mukaan myös XXL-saarekevuoteen joihinkin malleihin tai erillisvuoteen.

Voit olla varma, että Rapidon vakiovarustelu on aina kattava. Lisäksi tarjoamme Suomessa Scandinavian Exclusive -varusteita kaikkiin Rapido-asuntoautoihin ja Rapido-retkeilyautoihin, jotta voit ajaa myös pohjoisissa olosuhteissa turvallisesti ja mukavasti. Paketti sisältää mm.

 1. Truma EH-lämmittimen
 2. Sähköisen lattialämmityksen
 3. Lämpimän välipohjan
 4. Lämmitetyn harmaavesisäiliön

Täältä löydät lisätietoa matkailuautoilijan talvitarpeista ja pakkasilla selviytymisestä.

Vaihtoehtoisesti joissakin Rapdioissa on myös sähkökäyttöinen laskuvuode, jolloin makuupaikkoja on neljä kolmen sijasta. Kuvittele lisäksi himmennettävä epäsuoravalaistus oleskelutilaan ja makuuhuoneeseen, magneettilukolla varustetut suihkuovet tai taustavalaistu suihkupylväs. Kaikki tämä luksus on mahdollista Rapido-asuntoautoissa ja Rapido-retkeilyautoissa Ultimate-sarjan erikoisvarusteilla.

Vie ajoneuvosi toimivuus ja mukavuus seuraavalle korkeammalle tasolle hankkimalla

 1. 16" alumiinivanteet,
 2. CP PLUS -lämmönhallintajärjestelmä,
 3. Keskuspölynimuri,
 4. TEP-istuinverhoilu ja oleskelutilan tyynyt
 5. TV-pöytä

Seitsemän eri mallisarjaa jokaiseen tarpeeseen

Rapido-mallisarjaan kuuluu täys- ja puoli-integroituja asuntoautoja, joita on saatavana erilaisilla pohjaratkaisuilla. Oikealla sisustuksella ja varustuksella suurempiin malleihin mahtuu jopa kuusi henkilöä.

Juuri nerokkaasti suunnitellut sisätilat tekevät Rapido-asuntoautoista ja Rapido-retkeilyautoista toimivia ja tilavia, mutta myös helppokäyttöisiä. Kompaktin koon ansiosta pääset helposti liikkumaan niin erämaassa kuin kaupungin rantabulevardilla, aurinkoisella merenrannalla tai lumisilla kukkuloilla.

Rapidoilla on myös todistetusti pitkä käyttöikä. Mallisarjan tukeva rakenne soveltuu ajoon myös ankarissa olosuhteissa. Kokeile matkaa Sveitsin lumihuippuisten Alppien halki tai Islannin läpi aktiivisille tulivuorille, karkeiden sorateiden kautta. Oikeilla varusteilla huomaat, että voit matkustaa Rapidollasi minne tahansa – myös kaukaisiin maihin.

Rapidon myydyin puoli-integroitu malli: Rapido 6F, johon kuuluu esimerkiksi erillinen ulkosuihku ja wc.

Suosituksemme ympärivuotiseen käyttöön: Rapido 80dF on voittoisa täysintegroitu klassikko. Sisällä on paljon tilaa olla ja elää – niin kesän helteessä kuin kylminä talviöinä.

Katso kaikki saatavilla olevat Rapido-mallit.

Ennen ostopäätöstä, ota yhteyttä myyjimme tai käy liikkeessämme. Kokeneet asiantuntijamme Lahdessa, Nummelassa ja Ylivieskassa auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivimman Rapido-matkailuauton tai Rapido-retkeilyauton oikeilla varusteilla.

Rapido matkailuajoneuvot

Mukana matkallasi

Olemme apuna matkallasi koko autosi elikaaren ajan, aina ostosta myyntiin.
Matkustamisen vapautta vaivattomasti.

1

Osta ajoneuvo

Laaja valikoima uusia ja kuntotarkastettuja matkailuajoneuvoja

Lue lisää
2

Huolto

Hyvin huolletulla matkailuajoneuvolla matkustaminen on sujuvaa

Lue lisää
3

Verkkokauppa

Tilaa tarvikkeet matkallesi verkkokaupastamme 24/7

Lue lisää
4

Myy ajoneuvosi

Ostamme hyväkuntoisia matkailuautoja ja matkailuvaunuja jatkuvasti

Lue lisää

Ranskalaista tyylikkyyttä: Rapido-retkeilyautot ja Rapido-asuntoautot

Rapido-retkeilyautot ja Rapido-asuntoautot hurmaavat eleganssillaan. Niistä huokuu aidon käsityöläisen intohimo hyvin tehtyyn suunnittelutyöhön. Rapidon valmistusmaa on Ranska – maa, jossa perustaja työskenteli puuseppänä, kunnes hän päätti vuonna 1961 ryhtyä matkailuautojen valmistajaksi. 60 vuotta myöhemmin hänen rakentamaansa brändiä pidetään innovaatioiden edelläkävijänä, sillä mallisarjat mukautuvat jatkuvasti reissaajien muuttuviin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Me ProCaravanilla haluamme jakaa Rapido-retkeilyautojen ja Rapido-asuntoautojen viehätysvoiman Suomessa ja tarjota sinulle avaimen joie de vivreen.

Valikoimastamme löydät täysintegroidut Rapido-asuntoautot, puoli-integroidut Rapido-asuntoautot sekä Rapido-retkeilyautot. Poimi alta mallikohtaiset lisätiedot ja ihastu!

Rapido M

Tämä MERCEDES AL-KO-alustalle rakennettu M-sarjan Rapido-asuntoauto soveltuu hyvin ajettavaksi suomalaisissa olosuhteissa – kun lumi saattaa peittää maan paksulla lumipeitteellä, ja voi olla erityisen kylmää. Talvimatkaajat voivat nauttia tuulilasin lämpöeristetystä pimennysverhosta sekä automaattisesta kaasupullonvaihtajasta. Tämänkaltaiset ominaisuudet tekevät matkustamisesta entistä helpompaa ja sujuvampaa. Lisäksi sisäänrakennettu kaksoispohja ei vain pidä jalkasi lämpiminä, vaan tuo myös ekstra säilytystilaa. Varusteidensa lisäksi Rapido M erottuu muista kaltaisistaan tyylikkäällä muotoilullaan. Sarjassa eksklusiivinen ”DUNA”-sisustustyyli leikkii vaakasuorilla puulinjoilla luoden jaloa tunnelmaa. DUNAn rinnalla valikoimasta löytyy myös muista Rapido-asuntoautojen malleista tuttu lämminvärinen NACARAT-sisustus.

Rapido 6F

Peugeot-pohjainen 6F-sarjan Rapido-asuntoauto on yksi brändin suosituimmista puoli-integroiduista matkailuautoista. Syy suosioon ovat runsas Scandinavian Exclusive - varustelu ja edistykselliset ajo-ominaisuudet. 6F-sarjassa on kolme erilaista pohjaratkaisua, joista jokaiseen on saatavilla sähkötoiminen laskuvuode lisävarusteena. Kun valitset sähkötoimisen laskuvuoteen, saat neljä makuupaikkaa kolmen sijasta. Kattavat varusteet tekevät asumisesta helppoa ja mukavaa. Ulkosuihkun ansiosta peseytyminen onnistuu mukavasti vaikkapa hiekkaisella leirintäalueella kuten rannalla. Voit myös kätevästi puhdistaa telttoja, aurinkotuoleja tai polkupyöriä. Lika pysyy ulkona.

Rapido 80dF

Tämä täysintegroitu 80dF Rapido-asuntoauto on rakennettu kestävälle AL-KON-alustalle. Sen ainutlaatuinen kaksoispohja toimii sekä lämmöneristeenä että säilytystilana. Ulkopuolelta voidaan avata luukku esimerkiksi ulkokäyttöön tarkoitettujen tuolien ja pöytien säilytykseen. Tämä ratkaisu lisää tilan tuntua. Kesällä voit ruokailla mukavasti ulkona markiisin alla, kun taas talvella pääset nauttimaan lämpimästä kodikkaasta tunnelmasta sisällä. Mukana tulee aina kattava SCANDINAVIAN EXCLUSIVE -varustepaketti, joka sisältää mm. lämpimän välipohjan, peruutuskameran, ulkosuihkun. Lisäksi tämä Rapido-asuntoauto kuuluu Rapido-asuntoautojen ULTIMATE LINE -erikoissarjaan (mallit 8066dF ja 8096dF), josta saat itsellesi täysin vertaansa vailla modernit varusteet. Kiinteä pölynimuri mm. nopeuttaa siivoamista, parantaa sisäilman laatua ja säästää entistä enemmän säilytystilaa sisätiloissa.

Rapido 8F

Rapido-asuntoautoille tyypillinen ammattitaito ja rakkaus pieniin yksityiskohtiin tulevat 8F Rapido-asuntoautossa erityisen vahvasti esiin. Mallisarjassa on neljä erilaista pohjaratkaisua. Uutuus mallin 854F takaosassa sijaitsevaan oleskelutilaan mahtuu istumaan jopa seitsemän henkilöä - voit kutsua ystäväsi illan istujaisiin aina kun siltä tuntuu. Älykäs DUO'SPACE-kylpyhuone mahdollistaa miellyttävän peseytymisen kaikille. Tämän Rapido-asuntoauton WC:ssä on nimittäin käännettävä seinä, jonka avulla kylpyhuoneen saa helposti muutettua suihkuhuoneeksi.

Rapido Distinction

Rapido-matkailuauto Distinction on ylellinen matkakumppanisi. Kuten 80dF Rapido-asuntoauto, on myös Distinction Rapido-matkailuauto rakennettu AL-KON-alustalle. Tien päälle tämä tuo parempaa vakautta, ajomukavuutta, kuormankantokykyä, kestävyyttä ja turvallisuutta. Yhden tason lattiapinnan lisäksi ULTIMATE LINE -erikoissarja vakuuttaa ruoanlaitosta innostuneet: Modernisti suunniteltu keittiö on todellinen katseenvangitsija, ja se tarjoaa erinomaiset puitteet ruoanlaittoon. Täydennä maustehyllyäsi Provencen yrttisekoituksella ja ilahduta ystäviäsi perinteisellä Quiche Lorraine -piirakalla. Kesällä näppärä hyttysverkko-ovi pitää hyönteiset loitolla ja sallii mielenrauhaa myös sellaisilla alueilla, jossa hyttysiä tavataan harvinaisen paljon, kuten rannikkoalueilla tai Pohjois-Suomen Lapissa.

Rapido-retkeilyautojen ja Rapido-asuntoautojen ohella löydät meiltä muitakin suosittuja malleja alan tunnetuimmilta merkeiltä. Esittelyssä täällä on Knaus, Weinsberg ja Tabbert.


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään