Champions Deals - säästä jopa 6000€

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Caravan tarvikkeet
  3. Telair SILENT Plus 5900 ilmastointilaite

Telair SILENT Plus 5900 ilmastointilaite

Tuotenumero: 07440

Teilar Silent Plus 5900 - kattoilmastointilaite matkailuautoosi

Automaattiset ilmastointilaitteet lämpöpumpulla. Hiljaiset, kevyet, helposti asennettavat ja teknisesti edistykselliset ilmastointilaitteet on suunniteltu hyödyntämään täysin uusimmat resurssit ekologisesti puhtaan tuotteen aikaansaamiseksi. R32-kaasujäähdytysnestettä on käytetty, koska sillä on alhaisin tällä hetkellä ajoneuvojen ilmastointilaitteista löydetty ilmaston lämpenemispotentiaali (GWP 675), ja se vähentää ympäristön saastumispotentiaalia 70 % verrattuna tähän mennessä käytettyihin kaasuihin.

Saatavilla on kaksi mallia eri jäähdytystehoilla; molemmat on varustettu lämpöpumpulla. Jäähdytys-, lämmitys-, ilmanvaihto- ja automaattitilat voidaan valita kaukosäätimellä. Mukana on myös ajastintoiminto.

SilentPlus 5900H -malli on suunniteltu pieneen kulutukseen. Se voidaan myös liittää akkuun puhtaan siniaaltoinvertterin kautta, jonka teho on vähintään 1500 W (käyttö täydellä teholla) käytettäväksi ajoneuvon ollessa liikkeellä. Pienessä sisäisessä diffuusorissa on moderni muotoilu, se on vain 4,2 cm paksu ja kompaktin kokonsa ansiosta se on helppo asentaa. Ominaisuuksiin kuuluu monitoiminen sininen näyttö ja LED-valot, jotka voidaan helposti kytkeä päälle/pois kaukosäätimellä.

2434,00 €

Heti verkkokaupan varastosta - toimitus 3-4 päivässä


Toimituskulut alk. 10€

     

Nopeat ja edulliset toimitukset, noutopiste Espoossa

     

100% kotimainen Caravankauppa

     

14 päivän palautusoikeus

     

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat


KattoilmastointilaitteetSamanlaisia tuotteita


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään