Champions Deals - säästä jopa 6000€

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Caravan tarvikkeet
  3. Dometic Latausmuunnin PerfectPower DCC 1212-20

Dometic Latausmuunnin PerfectPower DCC 1212-20

Tuotenumero: 9600003754

Dometic PerfectPower DCC 1212-20. Latausmuunnin 12 V › 12 V, 20 A. Tämä DC-latausmuunnin takaa, että käyttöakku on aina ajon aikana optimaalisesti ladattu – näin et päädy koskaan määränpäähäsi tyhjän akun kanssa. Suositellaan lämpimästi uudenaikaisiin EURO 6 -ajoneuvoihin, joissa on älykkäät vaihtovirtalaturit. Suositellaan myös ajoneuvoihin, joissa johtojen poikkileikkaus on liian pieni liitettyjen laitteiden virransyöttöä varten. Kätevä. Lataa ajon aikana. Sopii hyvin uudenaikaisiin EURO 6 -ajoneuvoihin.
Käyttöakun voi erinomaisesti ladata ajon aikana. Luotettava ratkaisu EURO 6 -päästöstandardin mukaisiin ajoneuvoihin. Vakaa lähtöjännite – sopii tehonlähteeksi herkille sähkölaitteille. Edistyksellinen IU0U-latausteknologia – sopii kaikille tavanomaisille akkutyypeille. Helppo konfigurointi ulkoisilla DIP-kytkimillä – koteloa ei tarvitse avata.Lämpötilaohjattu lataus lämpötila-anturilla (lisävaruste). Tyylikäs kotelo – ainutlaatuinen Dometic-muotoilu.
Onko sinulla uudenaikainen EURO 6 -ajoneuvo, jossa on älykäs vaihtovirtalaturi? Siinä tapauksessa mukaan kannattaa ottaa tämä kätevä DC-latausmuunnin. Dometic PerfectPower DCC 1212-10 takaa, että käyttöakku on ladattu optimaalisesti ajon aikana, joten et päädy koskaan määränpäähäsi tyhjän akun kanssa. Latausmuunnin tuottaa vakaan lähtöjännitteen, ja sitä voidaan käyttää myös jatkuvan tehon lähteenä herkille laitteille. Se on myös ihanteellinen jännitteen vahvistaja ajoneuvoissa, joissa johtojen poikkileikkaus on liian pieni.
Mitat, tuotteen syvyys 220 mm, korkeus 73 mm, leveys 153 mm. Nettopaino 1.55 kg.

352,00 €

Heti verkkokaupan varastosta - toimitus 3-4 päivässä


Toimituskulut alk. 10€

     

Nopeat ja edulliset toimitukset, noutopiste Espoossa

     

100% kotimainen Caravankauppa

     

14 päivän palautusoikeus

     

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat


Laturit

Sähkö

Sähkö ja valaistus

Samanlaisia tuotteita


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään