Champions Deals - säästä jopa 6000€

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Caravan tarvikkeet
  3. Thule pyöräteline Excellent Short

Thule pyöräteline Excellent Short

Tuotenumero: 309822

Tyylikäs polkupyöräteline, jolla on suuri kantavuus. Telineen asentaminen tapahtuu matkailuautojen ja -vaunujen takaseinään. Kuormauskapasiteetti jopa 60 kg. Mallin erikoisuutena lyhyempi kiinnityspisteiden väli ajoneuvoihin, joissa asennustilaa takaseinällä on vähemmän. Turvallinen matkan aikana: alustan automaattinen lukitus estää polkupyörien liikkeen kuljetuksen aikana. 

Helposti säädettävä järjestelmä: kiskot liikkuvat sivuttain, taakse- ja eteenpäin, vaikka telineessä olisi polkupyöriä. Säädettävien renkaanpitimien ansiosta polkupyörätelineeseen voi kiinnittää melkeinpä pyörän kuin pyörän, lasten polkupyöristä maastopyöriin saakka. Teline soveltuu myös sähköpyörien kuljettamiseen. 

Pyörät on helppo kiinnittää irrotettavien pidikkeiden avulla. Ne on varustettu lukittavilla Thule AcuTight -kiristyksen rajoitusnupeilla, joista kuuluu naksahdus, kun kiristys on optimaalinen. Lisävarusteena saatavalla kolmannella ja neljännellä kourulla ja pyöränpitimellä täydennettynä telineeseen mahtuu 4 polkupyörää.

699,00 €

Heti verkkokaupan varastosta - toimitus 3-4 päivässä


Toimituskulut alk. 10€

     

Nopeat ja edulliset toimitukset, noutopiste Espoossa

     

100% kotimainen Caravankauppa

     

14 päivän palautusoikeus

     

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat


pyörätelineet takaseinään
Samanlaisia tuotteita


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään