Rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Blogit
  3. Ajankohtaista
  4. Arvontavoitto vei Jennin Lofooteille - ikimuistoinen reissu matkailuautolla

Arvontavoitto vei Jennin Lofooteille - ikimuistoinen reissu matkailuautolla

17.8.2023

Ladataan...

Jenni voitti ProCaravanin messuarvonnasta matkailuauton viikoksi käyttöön ja pääsi ensimmäistä kertaa nauttimaan matkailuauton tuomasta vapaudesta. Reissukohteeksi valikoitui Lofootit ja matkaseuraksi lähtivät Jennin miesystävä Ilpo ja Ilpon 7-vuotias poika Eino. Millaista oli reissata matkailuautolla ensimmäistä kertaa? Mikä reissussa oli parasta? Ja mikä yllätti?

Teksti: Ida Niskanen
Kuvat: Laura Nevalainen
Reissukuvat: Jenni Sinisalo


Moi Jenni! Kuinka teidän reissu sujui?

“Reissu meni tosi hyvin. Meillä oli mielettömän kivaa! Pelkäsin jo, että reissu peruuntuu, kun loukkasin itseni toukokuussa pyöräilyonnettomuudessa enkä voi ajaa autoa. Onneksi miesystäväni Ilpo pääsi mukaan ja lähdettiin reissuun kolmistaan, minä, Ilpo ja Ilpon poika Eino.

Reissussa kertyi paljon ajamista, mutta kaikki kilometrit olivat kyllä istumisen arvoisia. Päästiin näkemään ihan mielettömiä once in a lifetime -maisemia ja kokemaan ikimuistoisia hetkiä yhdessä.”

Missä kaikkialla kävitte?

“Päätettiin lähteä Lofooteille, se oli ollut sellainen haave, että joskus olisi ihana päästä. Lähdettiin matkaan Ylivieskasta ja suunnattiin sieltä Tornion, Kiirunan ja Narvikin kautta Lofooteille. Eka yö oltiin Ruotsissa, Jällivaaran tunturin vieressä. Vaikka oltiin myöhään liikenteessä, oli ihanan lämmintä. Aamulla oli ihana herätä upeissa maisemissa. Käytiin aamu-uinnilla ja lähdettiin jatkamaan matkaa.

Ensimmäinen leiripaikka Lofooteilla oli mieletön. Siellä oli upea merenlahti ja vastapäätä punaisia kalastajataloja. Eino lähti ensimmäisenä rantaan, joka oli täynnä simpukoita. Keräiltiin simpukoita ja ilta meni nauttiessa maisemista. Niin kaunista!

Seuraavat päivät kierreltiin Lofooteilla. Dipattiin Atlantin valtameressä, ihailtiin vesiputouksia, pojat kalastivat ja saivat kalaa, minä kiipesi vuoren päälle ihailemaan maisemia. Iltaisin pelattiin autossa Unoa.

Paluumatka aloitettiin autolautalla Moskenesta Bodoon, ja sieltä Luleån kautta Suomen puolelle. Yövyttiin Luleån leirintäalueella ja se oli ihan huippu - lapsi oli ihan innoissaan. Oli isot trampat, keinut ja uimarannat.”Vastasiko reissu odotuksia?

“Vastasi todella, enemmänkin kuin odotuksia. Koko reissu oli asteikoille super. Viihdyttiin niin hyvin keskenään. 7-vuotiaskin nauttia reissusta riemusta kiljuen.

Lapsen kanssa matkailuautoilu oli ihan unelmaa, kun oltiin koko ajan tiiviisti yhdessä. Sitä oli kokoajan ihan läsnä, kerrankin kaikki oli yhdessä eikä kukaan mennyt missään muualla. Ja parasta oli se, että majapaikka oli koko ajan mukana. Ei tarvinnut stressata aikatauluista, eikä kiirehtiä mihinkään.”

Mikä oli reissun ikimuistoisin hetki?

“Päällimmäisenä on jäänyt mieleen sellainen hetki, kun tajuaa että ollaan kaikki yhtä innoissaan jostain luonnonihmeestä tai maisemasta. Lapsi juoksee edellä ja me yritetään pysyä perässä ja yhtäkkiä päädytäänkin upean vesiputouksen ääreen. Ja kun päivä oltiin vietetty ulkona ihanissa maisemissa, oli ihana illalla vetäytyä matkailuautoon syömään yhdessä.”

Mikä yllätti?

“Se oli hauskaa, kun kaikki karavaanarit moikkaa toisiaan ja tuli meille yllätyksenä!”

Kiitos Jenni haastattelusta ja ihanaa kesää koko teidän porukalle!

“Kiitos ja kiitos vielä ProCaravanille! Ilman arvontavoittoa, ei tämä reissu olisi ollut mahdollinen.”

Jenniä, Ilpoa ja Einoa kuvattiin reissun päätteeksi Kalajoen Hiekkasärkillä juttua varten. Jutun lopussa näkyvät kuvat ovat Jenni Sinisalon reissukuvia Lofooteilta.

Blogiartikkelit

Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään