Champions Deals - säästä jopa 6000€

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Blogit
  3. Ajankohtaista
  4. Erkki Österberg ProCaravanin kehitysjohtajaksi

Erkki Österberg ProCaravanin kehitysjohtajaksi

3.5.2022

Ladataan...

Pro-Caravan Finland Oy on palkannut Erkki Österbergin kehitysjohtajaksi.

Erkki Österberg, tuotantotalouden DI, on toiminut parveke- ja terassilasitusten parissa CoverGlobal Oy:ssä ja CoverLasitus Oy:ssä viimeiset 7 vuotta, viimeisimpänä liiketoimintajohtajan roolissa. Lisäksi aiempaa kokemusta on mm. myynnistä, myynnin johtamisesta ja hankintatoimesta sekä eri projektien vetämisestä.

"Mahtava päästä täysin uudenlaiseen maailmaan matkailuautojen ja -vaunujen pariin. Vaikka tuotteet poikkeavat paljon aiemmasta, samat lainalaisuudet ovat alalla kuin alalla. Uskon, että kokemuksestani myynnin ja hankintatoimen parissa sekä erilaisten kehitysprojektien vetämisestä on uudessa tehtävässä paljon hyötyä.” Erkki toteaa.

ProCaravan on matkailuajoneuvojen myyntiin ja huoltoon keskittynyt caravanliike. Toimipisteet sijaitsevat Ylivieskassa ja Nummelassa. Tammikuussa 2022 päättyneellä tilikaudella liikevaihto oli yli 18 milj.euroa, yritys työllistää tällä hetkellä 23 henkilöä.

“Olemme todella iloisia kun saimme Erkin mukaan! Erkin laaja kokemus myynnistä ja projektijohtamisesta tekee tiimistämme selkeästi vahvemman ja suorituskykyisemmän. Rekrytoinnin myötä saamme resursseja kehittää asiakaskokemusta entistäkin kokonaisvaltaisemmaksi. Tavoitteenamme on olla karavaanarin paras kaveri koko matkan ajan.” toteaa ProCaravanin toimitusjohtaja Ari Niskanen.

ProCaravan lyhyesti
ProCaravan on vuonna 2008 perustettu caravanliike, jonka päätoimiala on matkailuajoneuvojen myynti ja huolto. Toimipisteet sijaitsevat Nummelassa ja Ylivieskassa. ProCaravan edustaa saksalaisen KnausTabbertin merkkejä: Knaus, Weinsberg ja Tabbert sekä ranskalaista Rapidoa ja italialaista Ci:tä.

Blogiartikkelit

Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään