Heinäkuun kampanja: hurjat alennukset ja rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Blogit
  3. Ajankohtaista
  4. Matkailuajoneuvojen ja harrastajien yhteensaattajana jo yli 10 vuotta - Juha Timlin

19.8.2021

Matkailuajoneuvojen ja harrastajien yhteensaattajana jo yli 10 vuotta - Juha Timlin

Ladataan...

Juha Timlin työskentelee myyjänä ProCaravanin Ylivieskan toimipisteellä. Juhan intohimona on asiakkaiden palveleminen ja myyntityö - jo reilun 10 vuoden kokemuksella on tietämys ja osaaminen alasta huippuluokkaa. Lue jutustamme kuinka Juha päätyi työskentelemään ProCaravanille, mitä työskentely asiakkaiden parissa merkitsee ja miten vapaa-aika kuluu töiden ulkopuolella.

Juha Timlin aloitti työskentelyn ProCaravanilla vuonna 2010, jolloin toiminta oli vielä lähinnä käytettyjen matkailuajoneuvojen myymistä. Siirtyminen ProCaravanille tapahtui elämäntilanteen muutoksen myötä, kun kotiseuturakkaus veti etelästä takaisin pohjanmaalle Ylivieskaan. Kauppias Ari Niskanen tunsi Juhan jo pidemmän ajan takaa ja kun hän kuuli, että Juha olisi muuttamassa perheineen Ylivieskaan, päätti hän kysyä henkilökohtaisesti Juhaa töihin. "Juhalla oli pitkä kokemus alalta jo ennen meille tuloaan. Häneltä saimme sekä ammattitaitoa myyntiin että tietotaitoa, jota hänelle oli alalta ehtinyt kertyä jo runsaasti", Ari toteaa. Innokkuus aloittaa oli molemmin puolin suuri ja yhteisymmärrykseen päästiinkin nopeasti: "Kun Ari ehdotti töitä ProCaravanilla, ei siinä tarvinnut kauan muita työpaikkoja miettiä. Muuttoviikonlopun jälkeisenä maantaina aloitin saman tien työt", Juha toteaa hymyillen. ProCaravanin pitkäaikaisimpana myyjänä Juha on päässyt todistamaan aitiopaikalta toiminnan kasvamista - aina tasaisemmista kausista kasvuhyppäyksiin. 

Myynti- ja asiakaspalvelutyötä lähestulkoon koko uransa tehnyt Juha sanoo, että parasta siinä on kun saa työskennellä ihmisten kanssa sekä löytää asiakkaiden tarpeisiin sopivat ratkaisut. Suurimmat onnistumisen tunteet tulevat kun asiakas on innoissaan lähdössä reissuun juuri ostetulla ajoneuvolla. Itsekin reissuja tehneenä Juhan vahvuus myynnissä onkin erilaisten ajoneuvotarpeiden laaja tuntemus ja käytännön tieto. 

ProCaravanilla Juhan on vakuuttanut aito yhteen hiileen puhaltamisen meininki johon hän ei ole omin sanoin törmännyt aikaisemmissa työpaikoissa. "Apua saa aina kun sitä tarvitsee, riippumatta keneltä sitä kysyy. Myös yhteistyö toimipisteiden välillä toimii erinomaisesti." 

Vapaa-ajallaan tämä rautainen ammattilainen rentoutuu muun muassa lenkkeilemällä ja koiraa ulkoiluttaen. Perheen ja ystävien kanssa ajan viettäminen on Juhalle tärkeää. Caravanreissut, joita tehdään ympäri vuoden, ovat myös olleet isossa roolissa ja auttaneet kehittymään ammatillisessa mielessä, kun on itsekin harrastanut samoilla ajoneuvoilla joiden parissa työskentelee. "Sopiva vastapaino työlle vapaa-ajan harrastuksien muodossa on tärkeää jaksamisen kannalta", Juha tiivistää lopuksi.

ProCaravanin muut työntekijät kuvailevat Juhaa huipputyypiksi, joka on aina valmis auttamaan muita. Ystävällisyys ja lämminhenkisyys ovat Juhan tavaramerkkejä hänen toimiessaa niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa. Asiakkaamme ovat kehuneet Juhaa asiantuntevaksi ja ystävälliseksi asiakaspalvelijaksi, joka aidosti kuuntelee asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Juhan asiantuntijuus höystettynä rentoudella ja huumorilla tuovatkin hyvää energiaa koko ProCaravanin porukkaan!

Kuva Ylivieskan toimipisteeltä

Ladataan...

Blogiartikkelit

Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään