Champions Deals - säästä jopa 6000€

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Blogit
  3. Ajankohtaista
  4. Olemme mukana Lahden Caravan-messuilla 22.-25.9.2022

19.9.2022

Olemme mukana Lahden Caravan-messuilla 22.-25.9.2022

Ladataan...

Lahdessa järjestettävät Caravan-messut juhlivat tänä syksynä 20-vuotista taivaltaan. Nelipäiväisillä messuilla on kattavasti esillä niin tulevan kauden ajoneuvomalleja kuin myös caravanmatkailuun liittyviä tarvikkeita, palveluita ja kohteita. Messuilla näytillä satoja matkailuajoneuvouutuuksia!

ProCaravan on mukana messuilla Rapidon osastolla C4 sekä KnausTabbertin osastolla C2, jossa nähtävillä Knausin, Weinsbergin, Tabbertin ja T@Bin 2023 uutuuksia.

Knaus

Saksalainen Knaus on yksi Euroopan myydyimmistä matkailuajoneuvomerkeistä, jonka monipuolinen ja kattava valikoima on vertaansa vailla. Valikoimassa on niin matkailuautoja ja retkeilyautoja kuin matkailuvanuja. Knausilta on tulossa messuille muun muassa:

Huippu-uutuus, Volkswagen-alustainen Knaus Tourer Van -matkailuauto, jonka ainutlaatuiset pohjaratkaisut, erinomainen mukavuus ja VW T6.1:n ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen matkakumppanin.

Täysin uudella tavalla, FibreFrame-tekniikalla valmistettu Knaus Azur -matkailuvaunu, jossa on itsekantava runko ja itsekorjaantuva pintamateriaali - pienet naarmut korjaantuvat itsestään vauriokohtaa lämmittämällä! 

Nelivetoinen Knaus Van Ti Plus Platinum Selection -matkailuauto on nyt saatavilla Volkswagen-alustalla. Maksimaalinen asuinmukavuus, huippuunsa hiottu ajodynamiikka sekä huippuvarusteet!

Knaus Südwind 60 YEARS -juhlamalli hämmästyttää uskomattomalla hinta-laatusuhteellaan. Erittäin kattavat varusteet, tyylikäs ulkomuoto ja viihtyisät sisätilat - kaikki mitä voit matkailuvaunulta odottaa. 


Weinsberg

Monipuolisella saksalaisella Weinsbergilla on valikoimassaan niin matkailuautoja, retkeilyautoja kuin matkailuvaunuja. Weinsbergin ajoneuvoissa hinta ja laatu kohtaavat - ajoneuvot ovat hintaluokkansa ykkösiä! Messuilla mukana muun muassa:

Tähti on syttynyt - Weinsberg CaraCompact MB Edition [PEPPER] nyt tähtikeulaisena. Ensiluokkainen ajokokemus, ainutlaatuinen mukavuus ja kattavat [PEPPER]-varusteet.

Huippu-uutuus Weinsberg CaraBus Ford Edition Scandic. Suomen myydyin retkeilyauto on nyt saatavilla Ford-alustaisena. Edition Scandic -varusteet mahdollistavat ympärivuotisen käytön.

Monipuolinen Weinsberg CaraOne -matkailuvaunu on hintaluokkansa ylivoimainen ykkönen. Saatavilla 11 eri pohjaratkaisua.

Tabbert

Saksalainen Tabbert on valmistanut matkailuvaunuja jo yli 65 vuoden ajan. Tabbertin filosofiana on luoda ja kehittää matkailuvaunuja, joiden perustana ovat ensiluokkainen laatu, innovatiivisuus ja muotoilu. Nämä matkailuvaunut erottuvat ainutlaatuisella materiaalivalikoimallaan, tyylikkäillä sisätiloillaan, laadukkaalla valmistuksellaan ja käytännöllisillä tilaratkaisuillaan.

Messuilla mukana Tabbert Vivaldi Nordic Edition. Tyylikäs ja laadukas premium-mallisarja, jossa ennennäkemätön Nordic Edition -kampanjavarustus, muun muassa Alde-nestekiertolämmitys sekä Alde nestekiertoinen lattialämmitys. Vivaldi & Neljä vuodenaikaa - suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön!

Rapido

Ranskalaisen Rapidon tyylikkyys, laatu ja varustelutaso ihastuttaa. Messuilla nähtävillä useita integroituja matkailuautomalleja, muun muassa:

Rapido M66 - Mercedes-Benz -alustainen M-sarjan integroitu matkailuauto. Sarja ihastuttaa ensiluokkaisellaan varustetasollaan ja ainutkertaisella tunnistettavalla tyylillään. Valitsemalla M-sarjan voi matkustaa huoletta onnellisten tähtien alla.

Rapido i66 - Yleellisissä Distinction-sarjan ajoneuvoissa laatu ja tyylikkyys kohtaavat. Näissä tilavissa integroiduissa matkailuautoissa on laadukas AL-KOn alusta, kaksoispohja säilytystilalla, Scandinavin Exclusive ja Ultimate Line -erikoisvarusteet. 

Rapido 8066 -  Tyylikkäät 80dF-sarjan ajoneuvot soveltuvat hyvin talvisiin olosuhteisiin kaksoispohjan ansiosta. Laadukas AL-KOn alusta ja kattavat Scandinavian Exclusive -varusteet tekevät tästä upean matkakumppanin.

 

Ladataan...

Blogiartikkelit

Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään