Heinäkuun kampanja: hurjat alennukset ja rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Caravan tarvikkeet
  3. Mestic MA-200 Airfryer

Mestic MA-200 Airfryer

Tuotenumero: 1502850

Haluaisitko friteeratun aterian lomalla, mutta pidät samalla vyötäröäsi silmällä? Mestic MA-200 Airfryerin ansiosta voit nopeasti kypsentää ranskalaiset, välipalat ja vihannekset ilman rasvaa. Kompaktin kokonsa ansiosta tämä Airfryer on helppo ottaa mukaan matkailuautoon ja -vaunuun.

Terveellinen Airfryer

Mestic Airfryer MA-200 mahdollistaa uppopaistamisen ilman rasvaa. Nauti ranskalaisista perunoista, välipaloista ja paistetuista vihanneksista terveellisemmin. Ja se on myös erittäin helppoa! Aseta vain ruoka grilliastiaan, valitse haluamasi lämpötila ja aseta ajastin. Ihanteellinen, kun tulet kotiin aktiviteettien täyteisen päivän jälkeen.

Airfryerin 2,4 L tilavuus mahdollistaa useamman annoksen valmistamisen kerralla. Lisäksi tässä Airfryer:ssä on analoginen ohjauspaneeli ja merkkivalo, joka näyttää, kun asetettu lämpötila on saavutettu. Airfryer on varustettu myös ylikuumenemissuojalla, joten voit käyttää Airfryeriä täysin turvallisesti.


Pienikulutuksinen Airfryer leirintäalueelle

Airfryerin teho on 1400 W. Tämä tekee siitä täydellisen retkeilyyn. Koska vaikka useimmat leirintäalueet tarjoavatkin mahdollisuuden sähkön saamiseen leirintäalueellasi, ampeerien määrä on kuitenkin rajoitettu. Airfryer MA-200 on kevyt ja kompakti, joten se on helppo ottaa mukaasi kaikille reissuille. Valmista herkullisia aterioita äärimmäisen kätevästi Mestic Airfryer MA-200:n ansiosta. Oikeilla välineillä herkullisen ruuan laittaminen on yhtä helppo ja kätevää kuin omassa
keittiössäsi.

114,00 €

Heti verkkokaupan varastosta - toimitus 3-4 päivässä


Toimituskulut alk. 10€

     

Nopeat ja edulliset toimitukset, noutopiste Espoossa

     

100% kotimainen Caravankauppa

     

14 päivän palautusoikeus

     

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat


leiriytyminen

Retkeily

Retkeily/leiriytyminen

Ruoanlaitto


Samanlaisia tuotteita


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään