Heinäkuun kampanja: hurjat alennukset ja rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Caravan tarvikkeet
  3. Brunner imuri Vortix

Brunner imuri Vortix

Tuotenumero: 0436020N

Brunner Vortix 12V 120W Imuri tarjoaa tehokkaan ja kätevän tavan pitää matkailuajoneuvosi tai veneesi puhtaana missä tahansa seikkailusi viekään. Tämä imuri on suunniteltu tarjoamaan voimakasta imutehoa kompaktissa ja helposti käytettävässä paketissa.

Ominaisuudet:

  • Tehokas Imuteho: Vortix 12V 120W imurissa yhdistyy 120 watin moottori voimakkaaseen imutehoon. Tämä takaa, että voit helposti poistaa pölyn, hiekan, murut ja muut roskat niin lattialta kuin kalusteista matkailuajoneuvossasi.
  • 12V Autoliitäntä: Imuri toimii käytännöllisesti 12 voltin autoliitännällä, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin matkailuajoneuvoille, veneille ja muihin ajoneuvoihin. Voit käyttää imuria suoraan ajoneuvon sähköjärjestelmästä ilman tarvetta erilliselle virtalähteelle.
  • Kompakti ja Kannettava: Vortix imuri on suunniteltu kompaktiin kokoon, mikä tekee siitä helpon säilyttää ja kuljettaa mukana matkoilla. Voit ottaa sen mukaasi ja käyttää sitä tarpeen mukaan, olitpa sitten leirintäalueella tai veneellä.
  • Helppo Käyttö: Imuri on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Mukana tulevat suuttimet ja tarvikkeet mahdollistavat erilaisten pintojen ja kohteiden puhdistamisen vaivattomasti.
  • Kestävä Rakenne: Brunner on tunnettu laadukkaista matkailutarvikkeistaan, ja Vortix imuri ei ole poikkeus. Sen kestävä rakenne varmistaa pitkäikäisen käytön ja luotettavan suorituskyvyn.

44,10 €

Heti verkkokaupan varastosta - toimitus 3-4 päivässä


Toimituskulut alk. 10€

     

Nopeat ja edulliset toimitukset, noutopiste Espoossa

     

100% kotimainen Caravankauppa

     

14 päivän palautusoikeus

     

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat


imurit

Muut osat

Retkeily/leiriytyminen

Samanlaisia tuotteita


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään