Rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Caravan tarvikkeet
  3. Dometic FanTastic Vent 7350 kattoluukku

Dometic FanTastic Vent 7350 kattoluukku

Tuotenumero: 9600005804

Dometic Fantastic Vent 7350 kattoluukku valkoisella kuvulla, sisältää kaukosäätimen. Kevyt, kompakti ja kestävä tuuletin sulkeutuu tiiviisti, kun ei ole käytössä. Tehokas 12" 10-siipinen tuuletin puhaltaa ilmaa tehokkaasti sisään ja ulos matkustamosta.

Helppo asentaa. Säätyvä käyntinopeus. Sähkö- tai käsikäyttöinen. Sadetunnistin.
Manuaalisesti säädettävä tuuletin, jossa on 14 nopeutta. Automaattinen nopeuden ohjaus sisäänrakennetulla termostaatilla. Sopii vakioaukkoon 400 x 400 mm. Sadetunnistin sulkee kuvun automaattisesti sateen alkaessa. Sisältää kaukosäätimen.
Järkevä tuuletin. Tehokkaassa mutta kompaktissa Dometic Fantastic Vent -tuulettimessa on kiinteät, manuaalisesti säädettävät nopeudet tai automaattisesti säätyvät nopeudet, jotta saat ilmanvaihdon juuri sellaiseksi kuin haluat. Sen helppokäyttöinen suunnanvaihtokytkin vaihtaa tuulettimen pyörimissuuntaa puhaltaen ilmaa sisään tai ulos ajoneuvosta. Kätevä sadeanturi sulkee kuvun automaattisesti kastuessaan pitäen sinut ja ajoneuvosi sisätilat kuivina! Kupu avautuu automaattisesti uudelleen, kun anturi on kuivunut. Käyttäjät voivat myös avata kuvun helposti kytkimellä.

Fantastic Vent tarjoaa todellista mukavuutta: siinä on sisäänrakennettu termostaatti, joka pitää lämpötilan haluamallasi tasolla. Mahdollisia matkailuajoneuvojen tuulettimiin liittyviä ongelmia ovat sateen valuminen sisälle ja vaikeus pitää tasainen, miellyttävä lämpötila sisällä. FanTastic Vent on tehokas tuuletin, joka ratkaisee molemmat ongelmat ilman käyttäjän apua! Ensinnäkin siinä on termostaatti, jonka avulla haluttu lämpötila pidetään ajoneuvossa.


636,00 €

Heti verkkokaupan varastosta - toimitus 3-4 päivässä


Toimituskulut alk. 10€

     

Nopeat ja edulliset toimitukset, noutopiste Espoossa

     

100% kotimainen Caravankauppa

     

14 päivän palautusoikeus

     

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat


Kattoluukut

Koriosat
Samanlaisia tuotteita


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään