Rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Caravan tarvikkeet
  3. Dometic FP 300 tuulilasin pimennysverho

Dometic FP 300 tuulilasin pimennysverho

Tuotenumero: 9104121168

Dometic FP 300 tuulilasin pimennyskaihdin Fiat Ducato 250/290. Tämä laskostettu tuulilasin pimennysverho on erityisesti suunniteltu Fiat Ducatoon ja vastaaviin malleihin, kuten Peugeot Boxeriin sekä vuosimallin 07/2006 ja sitä uudempiin Citroën Jumpereihin. Enemmän yksityisyyttä uteliailta katseilta ja mukava sisälämpötila, kun kuumuus ja kylmyys pysyvät ulkopuolella. Se on nopea ja helppo asentaa, ja se sopii sekä vasemmalta että oikealta ohjattaviin ajoneuvoihin.

Täydellisesti asettuva suora ohjauskisko on suunniteltu erityisesti ajoneuvoihin, joissa ei ole sisäpeiliä. Kiinnittämiseen menee vain muutama minuutti, eikä A-pilaria tai häikäisysuojia tarvitse ensin irrottaa. Kaksinkertainen kennoverhomateriaali antaa maksimaalista eristystä kuumaa ja kylmää vastaan. Etulasin verho nostetaan alhaalta ylös optimaalinen yksityisyydensuoja. Erittäin nopea asennus – olemassa olevia rakenneosia ei tarvitse irrottaa!

Ohut ylempi rullaverho. Helposti juuri haluttuun kohtaan säädettävä verho. Suunniteltu erityisesti ajoneuvoille, joissa ei ole sisäpeiliä tai sivuturvatyynyä. Sopii ajoneuvoihin, joissa on sadetunnistin.


478,00 €

Heti verkkokaupan varastosta - toimitus 3-4 päivässä


Toimituskulut alk. 10€

     

Nopeat ja edulliset toimitukset, noutopiste Espoossa

     

100% kotimainen Caravankauppa

     

14 päivän palautusoikeus

     

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat


Ikkunat ja osat

Koriosat

Samanlaisia tuotteita


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään