Heinäkuun kampanja: hurjat alennukset ja rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Caravan tarvikkeet
  3. Truma Ilmastointilaite Aventa Comfort

Truma Ilmastointilaite Aventa Comfort

Tuotenumero: 44091-01

Sisäosa myydään erikseen: 40801-01, 40801-02, 40801-04, 40801-05

Aventa comfort jäähdyttää ajoneuvosi miellyttävään lämpötilaan hyvin lyhyessä ajassa. Ilma myös puhdistetaan ja kuivataan, jotta sisäilmasto pysyy miellyttävänä, vaikka sisä- ja ulkolämpötilojen välillä olisi pieniä eroja. Tehokas kattoilmastointijärjestelmä voi kuitenkin tehdä vielä enemmän: sitä voidaan käyttää myös lämmittimenä. Integroidun lämpöpumpun ansiosta voit lämmittää matkailuautoa tai -vaunua erityisesti viileinä kevät- ja syyspäivinä. Ja se on erittäin energiaa säästävä.

Teknisesti kaikki Aventa-ilmastointijärjestelmät on optimoitu toimimaan erityisen hiljaisesti. Viileä ilma virtaa koko ajoneuvossa ilmahajottimen kautta. Ihanteellinen ilmavirta voidaan säätää säätämällä neljä ilman ulostuloaukkoa halutulle tasolle. Ilmanhajottimessa on myös integroitu himmennettävä tunnelmavalaistus.

Huonelämpötilaa voidaan säätää joko kaukosäätimellä tai digitaalisella CP plus -ohjauspaneelilla. Tämä on saatavana valtuutetulta Truma-jälleenmyyjältä. Yhdessä Combi-lämmittimen kanssa saat jopa automaattisen ilmastoinnin ohjauksen. Lämmitintä ja ilmastointilaitetta ohjataan tällöin automaattisesti, kunnes haluttu lämpötila on saavutettu. Voit myös laajentaa Aventa-mukavuutta Truma iNet Boxilla ja käyttää kattoon asennettavaa ilmastointijärjestelmää Truma App -sovelluksen kautta.

Erikoisasentaja voi asentaa Aventa comfort -ilmastointijärjestelmän kattoikkunan tilalle. Koska sisäilman jakolaatikko on hyvin litteä, se ei juurikaan haittaa vapaata liikkumista ajoneuvon sisällä.

2829,00 €

Heti verkkokaupan varastosta - toimitus 3-4 päivässä


Toimituskulut alk. 10€

     

Nopeat ja edulliset toimitukset, noutopiste Espoossa

     

100% kotimainen Caravankauppa

     

14 päivän palautusoikeus

     

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat


IlmastointilaitteetSamanlaisia tuotteita


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään