Champions Deals - säästä jopa 6000€

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Caravan tarvikkeet
  3. Truma ilmastointilaite Aventa Compact

Truma ilmastointilaite Aventa Compact

Tuotenumero: 44200-01

Aventa compact tarjoaa monia etuja kompaktin kotelonsa alla. Se on kevyt, hiljainen ja tehokas. Tämä johtuu edistyksellisten materiaalien käytöstä ja Truman aiempien kattoilmastointilaitteiden jatkuvasta kehittämisestä. Painoa on säästetty käyttämällä kotelossa paisutettua polypropeenia. Tämä tekee Aventa compactista myös luokkansa kevyimmän ilmastointilaitteen.

Tilaa säästävän rakenteensa ansiosta Aventa compact soveltuu erityisesti pakettiautoihin. Se sopii myös katolle aurinkopaneelien, satelliittiantennien tai kattoboxin rinnalle. Kattoon asennettava ilmastointilaite sopii kuitenkin myös asuntovaunuihin, matkailuautoihin ja linjureihin.

Air distributor small on suunniteltu sopimaan täydellisesti Aventa compact -malliin. Kuten useimmissa Truma-tuotteissa, siinä on useita yksilöllisiä säätömahdollisuuksia. Voit säätää aukkoja ohjaamaan viileää ilmaa sinne, missä sitä tarvitset. Kompaktin ja litteän rakenteensa ansiosta ilmajakajaan ei juuri vaikuta vapaa liikkuminen ajoneuvossa. Kattoon asennettava ilmastointilaite kuivattaa kiertävää ilmaa sen ollessa käynnissä. Tämä auttaa luomaan miellyttävän sisäilmaston, vaikka sisä- ja ulkolämpötilojen välillä olisi pieniä eroja.

Kattoon asennettavaa retkeilyilmastointilaitetta voidaan ohjata myös digitaalisella Truma CP plus -ohjauspaneelilla. Se on helppo integroida iNet-järjestelmään ja sitä voidaan ohjata sovelluksen kautta.

2437,00 €

Heti verkkokaupan varastosta - toimitus 3-4 päivässä


Toimituskulut alk. 10€

     

Nopeat ja edulliset toimitukset, noutopiste Espoossa

     

100% kotimainen Caravankauppa

     

14 päivän palautusoikeus

     

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat


IlmastointilaitteetSamanlaisia tuotteita


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään