Champions Deals - säästä jopa 6000€

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Blogit
  3. Ajankohtaista
  4. Matkailuautoja ja -vaunuja kaikkiin elämäntilanteisiin - ProCaravan Nummela

11.6.2021

Matkailuautoja ja -vaunuja kaikkiin elämäntilanteisiin - ProCaravan Nummela

Pro-Caravan Finland Oy on vuonna 2008 perustettu matkailuajoneuvoliike. Toimimme kahdessa eri toimipisteessä, Ylivieskassa ja Nummelassa. Esittelemme nyt Nummelan toimipisteemme, joka sijaitsee rauhallisella paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Hiidenmäentie 268.

Ladataan...

 

Nummelan toimipisteemme avattiin maaliskuussa 2017. Aikaisemmin samassa liiketilassa toimi caravanliike Lomapalvelu, jonka liiketoiminta siirtyi ProCaravanille yrityskaupan myötä. Nummelan toimipisteellä ajoneuvomyynti ja huoltopalvelut löytyvät samasta rakennuksesta. Ajoneuvovalikoimaamme kuuluvat uudet ja käytetyt matkailuautot, retkeilyautot ja matkailuvaunut. Meillä on edustettuna alamme vahvimmat merkit: Saksalaiset Knaus ja Weinsberg, ranskalaiset Rapido ja Dreamer sekä italialainen Ci. Toimipisteessämme on jatkuvasti myynnissä yli viidenkymmenen matkailuajoneuvon valikoima, ja myyjämme auttavat sinua juuri oikean ajoneuvon valinnassa. 

ProCaravanin myyjä TopiProCaravan Nummelassa muun muassa Topi palvelee asiakkaitamme myynnin parissa

ProCaravan on yli kymmenen vuoden ajan saattanut yhteen matkailuajoneuvoja ja matkailijoita. Nummelan myymälästä löydät asiantuntevan henkilökuntamme. Meillä on palveluksessa kokeneita alansa osaajia sekä myynnin että huollon tehtävissä. Olemmekin saaneet paljon kiitosta hyvästä asiakaspalvelustamme ja haluamme jatkossakin olla mahdollistamassa matkustamisen vapautta.

ProCaravanilla huoltoa tekevät kokeneet ammattilaiset

ProCaravan Nummelassa muun muassa Joona ja Petri huoltavat monipuolisesti erimerkkisiä matkailuautoja ja -vaunuja

Nummelan myymälästä löydät valikoiman karavaanarin perustarvikkeita. Lisäksi varaosat ja ajoneuvojen huolto ovat kiinteä osa palvelutarjontaamme. Toteutamme monipuolisesti erilaisia huolto-, korjaus- ja varustelutöitä kaikenmerkkisille ajoneuvoille vuosihuollosta kolarikorjauksiin. Pääset tutustumaan tarkemmin huoltopalveluihin ja hinnastoomme tästä linkistä. Varaosat saat tilattua kauttamme valikoimaamme kuuluvien merkkien lisäksi Tabbertin ja Rimorin matkailuajoneuvoihin suoraan tehtailta ilman välikäsiä.

ProCaravanin myymälä Nummelassa

Myymälämme Nummelassa palvelee arkisin 9-17 ja lauantaisin 10-14

Palvelemme sovitusti tarvittaessa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Lämpimästi tervetuloa meille, nautitaan kahvikupposet ja vaihdetaan kuulumiset!

Nummelan toimipisteen tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Ps. Joko olet lukenut Ylivieskan toimipisteemme esittelyn? 🤩 Pääset lukemaan jutun tästä.

Tutustu myös: MatkailuautotRetkeilyautot sekä Asuntovaunut

Tästä myös oikopolku merkkeihimme: KnausWeinsbergRapidoTabbert sekä Ci

Ladataan...

Blogiartikkelit

Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään