Rahoituskorko alkaen 0%

Lue lisää
  1. Etusivu
  2. Caravan tarvikkeet
  3. NDS Smart in modified 600W invertteri

NDS Smart in modified 600W invertteri

Tuotenumero: SM600-12

SMART-IN: 12v 230v puhdas aalto ja modifioitu aaltoinvertteri (tai 24v 220V joissakin malleissa), joka erottuu rakentamisen laadusta ja suunnittelusta. Suunniteltu tarjoamaan korkean suorituskyvyn, maksimaalisen turvallisuuden, luotettavuuden ja ennen kaikkea hiljaisen toiminnan, mikä on tärkeää matkustamoon asentaville inverttereille. Joidenkin erityisten suunnitteluratkaisujen ansiosta SMART-IN-invertterit soveltuvat myös ammattikäyttöön.

SMART-IN-perhettä käytetään laajalti RV-inverttereinä, auton inverttereinä ja se koostuu kahdesta linjasta: Modified ja Pure, erottuva lähtöaaltomuodon tekniikalla. Molemmat tuotelinjat tarjoavat erilaisia ​​tehoja 400 W - 3000 W, ja (joissakin malleissa) 24 V: n tulojännite.

SMART-IN-laitetta voidaan käyttää invertterinä ilmastointilaitteena, invertterin ilmastointilaitteena ja varsinkin puhtaan aallon versiossa kaikkien hienoimpien elektroniikkojen, kuten televisioiden, tietokoneiden, sekä kaikkien ammattilaisten ja terveydenhuollon laitteiden virran saamiseksi.

113 €

Heti verkkokaupan varastosta - toimitus 3-4 päivässä


Toimituskulut alk. 10€

     

Nopeat ja edulliset toimitukset, noutopiste Espoossa

     

100% kotimainen Caravankauppa

     

14 päivän palautusoikeus

     

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat


Invertterit

modifioidut siniaaltoinvertteritSamanlaisia tuotteita


Tärkeitä linkkejä / sivukartta


Toimipisteet


ProCaravan © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään